Comentarii pe articolul Romania si Ungaria, neatractive pentru investitorii in imobiliare


investitorii in imobiliare

Horatiu la 30 August 2010, ora 10:00
E curios cum, odata o tranzactie incheiata, cumparatorul nu mai plange ca pretul e mare, ci trece in barca celor care considera proprietatea ieftina, un chilipir (doar-doar face un profit rapid, prin revanzare). Asta ma duce la ideea ca vanzatorii asteapta o negociere corecta, de tip "win-win" (ei obtin un profit, iar cumparatorul o proprietate), iar cumparatorii una de tip "win-loose", adica ei sa cumpere foarte ieftin, pt. a-si maximiza profitul, iar vanzatorul sa vanda f. ieftin, chiar in pierdere daca e nevoit. Asta s-ar putea dovedi o modalitate paguboasa de a face afaceri, cine urmareste pretul minim la cumparare si maxim la vanzare, are 99% sanse sa rateze.
Emil la 30 August 2010, ora 20:32
Parca acum doi ani, aparuse un studiu pe undeva prin Anglia (mai conteaza cine l-a facut? Important este ca era din Anglia), studiu in care se estima ca piata imobiliara din Romania are o perspectiva FORMIDABILA!
Nu imi amintesc detalii (trebuie sa se poata regasi pe net), dar erau previzionat niste cresteri EXTRAORDINARE! Si, la oarescare distanta in urma, BULGARIA!
Intrebarea ramane: QUI PRODEST?

  Inapoi la articolul Romania si Ungaria, neatractive pentru investitorii in imobiliare

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile