Comentarii pe articolul Clientii Volksbank pregatesc cel mai mare proces colectiv impotriva bancii


Ce ar mai fi de zis

Sorin Borcea la 31 August 2010, ora 07:45
Nu numai comisioanele sunt abuzive, dar si modul de incasare a restantelor. E de ajuns o data sau de doua ori sa nu platesti rata intreaga, care se pare ca de la luna la luna se mareste, pentru ca apoi sa te trezesti ca de fapt nu ai platit mare lucru si ca baietii astia percep intai comisioane si penalitati pentru toata perioada de intarziere si apoi se apuca de luat rata, si nu cum ar fi corect si normal sa perceapa penalitatea si dobanda cea mai veche, apoi rata cea mai veche, apoi iara penalitatea si dobanda si rata aferenta. principiul cronologica al incasarii datoriei. Dar nu, ei nu fac asa. Si apoi, de luna urmatoare iar incep penalitati la ratele la care tocmai ai achitat integral penalitatile, pentru simplu motiv ca rata inca nu ai platit-o. de comisioane nici nu mai vorbesc.

Sunt foarte curios ce o sa faca, cel putin in cazul creditelor ipotecare, cu miile de imobile ce urmeaza sa le execute pana la inceputul lui decembrie. Este banca cu cele mai multe credite restante si mai mult, dupa cum s-a comunicat deja in presa, sunt si in interdictia de a mai da credite ipotecare sau de consum la persoanele fizice.

in mai putin de un an, rata mea s-a dublat de la 350 la 700 de euro pe luna.

Le urez mult succes.

  Inapoi la articolul Clientii Volksbank pregatesc cel mai mare proces colectiv impotriva bancii

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile