Comentarii pe articolul Leul intra pe depreciere: Citeste prognozele economistilor pentru toamna-iarna


Totusi LEUL este regele junglei

Ioan la 1 Septembrie 2010, ora 04:35
Jungla economica din Romania,chinuie sarmanul animal LEUL,dupa preferinta si placul gastilor de politicieni corupti,care au transformat aceasta tara ,intr-un teatru al spalarii banilor,evaziunilor fiscale si saracirea populatiei.Manevrele frauduloase cu privire la instrainarea activelor din proprietatea statului roman,facute de indivizi fara responsabilitate ,in interesul propriu,au distrus principalele capacitati de productie,au falimentat agricultura,au trimis in somaj populatia autohtona,favorizind contra grase ciubucuri ,destramarea economiei romanesti.Stabilitatea politica in Romania,se poate realiza numai prin instalarea unui Guvern social democrat ,care sa aiba obiectiv principal,productia ,exportul,dezvoltarea agriculturii,favorizarea mediului privat,cresterea nivelului de trai al populatiei.Si inca ceva,promovarea dupa competenta pregatire ,nu dupa hramul politic.
Florin Cezar la 1 Septembrie 2010, ora 19:14
Nu trebui neaparat sa fi social democrat sa faci ceva bun pentru tara, trebui doar sa vrei
Ardelean Vlad la 2 Septembrie 2010, ora 00:22
Draga Ioan,
Ce te face sa crezi ca numai un guvern social democrat ar fi raspunsul? Eu ma uit in jur si vad ce vede toata lumea: asa nu e bine. Ironia este ca nu o sa putem niciodata sa stim cum ar fi fost daca altcineva era la conducere. Asta e. Dar concluzia e aceeasi: asa nu e bine. Si ma indoiesc ca acesta titrata criza are 100% din vina. Este evidenta incompetenta guvernului. Nu pot, nu vor si chiar daca ar vrea...nu au oameni, nu au cu cine. Atunci cand oricare din partide va trage pentru Leu, atunci Leul va fi puternic. Oricine is urmeaza interesul. Dar cand, spre telul tau, calci pe toata lumea in picioare...rezultatul nu poate fi decat unul...cel care se vede. Poate PSD ar face mai bine...poate PNL...o sa stim la urmatoarele alegeri. Ne meritam soarta...o croim cu mana noastra.

  Inapoi la articolul Leul intra pe depreciere: Citeste prognozele economistilor pentru toamna-iarna

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile