Comentarii pe articolul Propunere respinsa: Salariu minim de 650 de lei. Comentati aici


Salariul minim

Madalina la 1 Septembrie 2010, ora 10:34
Nu stiu de ce dar guvernananti nostri nu mai tin cont ca majorarea salariului minim pe economie ultima data a fost realizata in ianuarie 2009 salariul ajungand la 600 lei si estimativ salariul la 1 octombrie 2010 ar trebui sa fie 740 lei nu mai putin de aceasta valoare.
Inafara majorarilor de taxe si impozite din ultimii 20 de ani se uita ca valoarea serviciilor si preturillor din Romania sunt la fel sau mai mari cu cele din UE. Piata economica se realizeaza la nivelul celor din UE si salariile lor sunt la nivellul corespunzator pe cand la noi se practica preturi de UE cu salarii foarte mici.
Nivelul nostru de trai este foarte redus comparativ cu alte state si cel mai trist este faptul ca guvernanti nostri nu doresc crestearea acestuia. Atunci cand se majoreaza preturile vin cu argumente mai mult sau mai putin reale dar cand este vorba de salariu minim pe economie vin cu contra argumente ca valoarea acestuia sa nu depaseasca un anumit nivel.
Daca in 2014 vom trece la moneda euro ce salariu minim vom avea noi?

  Inapoi la articolul Propunere respinsa: Salariu minim de 650 de lei. Comentati aici

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile