Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: Roma - cum se construieste un "brand" (o cronica subiectiva)


I hate Michelin stars but I love their brilliance

Necrutator Nationalist la 3 Septembrie 2010, ora 12:19
va multumesc pentru aceste reportaje , sant de meserie bucatar si desi am lucrat in cantina si in cateva bodeci provinciale aveam ideie cam ce nu ar trebui sa fie vreodata in carciuma mea .De cand citesc aceste articole parca am o alta viziune si ma intarat si mai tare sa fac ceva , ceva bun .
D Bogdan M la 3 Septembrie 2010, ora 16:34
Fa ceva bun, orice, dar nu arunca si tu ca astia de la Roma patrunjel tocat cu barda pe marginea farfuriei, arata atat de ridicol

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: Roma - cum se construieste un "brand" (o cronica subiectiva)

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile