Comentarii pe articolul Criza si-a facut programare la stilist: Partea cea mai grea de-acum urmeaza


criza și miza

Paliga Sorin la 3 Septembrie 2010, ora 14:26
Criza a avut și are bătaia ei de joc, de exemplu tăierea lefurilor profesorilor, dup ăce, acum doi ani, PD și PSD se întreceau promițînd 50 % măriri de lefuri pt profi. Șmecheria a reușit, mulți profesori au fost păcăliți și i-au votat (nu e cazul meu, deși sînt tot prof – era clar cum jigodiile fură voturi).
Dar are și partea ei bună: aduce la un nivel rezonabil prețurile, de ex. în real estate și, dacă veni vorba, în saloanele de înfrumusețare, un domeniu ale snobismului tipic, unde cucoane cu bani mulți aruncă banii pe ce te miri ce. Dacă ar fi numai asta, aș dori ca această criză să fie eternă, poate se mai potolesc jigodiile și șmecherii. Evident, sînt naiv: am ajunge la o lume prea bine construită, unde incompetenții și șmecherii nu ar mai avea loc. Ar fi plictisitor, nu?
Raduta Mihaela la 3 Septembrie 2010, ora 19:11
O polemica pe marginea comentariului nu ar avea sens, dar nu pot sa nu reactionez la furia ta impotriva jigodiilor, smecherilor si incompetentilor. Furia dumneavoastra nu este justificata. Textul comentariului este intesat de greseli gramaticale (despre mesajul exprimat la limita coerentei nici nu are sens sa mai vorbesc, intrucat este mult sub demnitatea unui intelectual), consider ca ar fi bine sa va abtineti de la a mai posta sau macar de la a mai pretinde ca sunteti profesor (ceea ce ati scris va aseaza printre incompetentii pe care ii detestati). Daca sunteti cu adevarat profesor, cu siguranta sunteti produsul defect al unui sistem incapabil sa elaboreze si sa implementeze niste standarde de calitate in domeniu. Un profesor, indiferent de materia pe care o preda, trebuie sa fie capabil sa se exprime corect si coerent, conditie esentiala pentru un act pedagogic de calitate. Profesorii ca dumneavoastra sunt explicatia pentru elevii atat de slab pregatiti.

  Inapoi la articolul Criza si-a facut programare la stilist: Partea cea mai grea de-acum urmeaza

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile