Comentarii pe articolul Patronatele dau solutii anticriza. Vezi aici masurile propuse


patronatele vor doar sclavi

Danut la 8 Septembrie 2010, ora 12:10
Atata timp cat indiferent ca e criza au ba, patronatele se bat sa il plateasca pe angajat cu M I N I M U L pe economie, NU am cum sa cred in PATRONATE si PATRONI care nu doresc decat sclavi. Din acest motiv am emigrat spre bugetari unde castig de 5 ori ca la patron. Asta e! Cand la patron vom castiga mai mult ca la stat, vom merge spre ei, momentan patronatele vor doar sclavi pe plantatie.
Csont Istvan la 10 Septembrie 2010, ora 16:23
Sunt convins ca iti si meriti banii respectivi prin adisuitatea muncii prestate. Daca nu ar fi asa, as fi chiar ingrijorat ca banii pe care-i obtin prin exploatarea "sclavilor" si din care mare parte se duc pentru sustinerea "creatiei" bugetare sunt bani aruncati in vant. Stima
la 11 Septembrie 2010, ora 19:39
daca nu veniti cu solutii adevarate, nu cu ce ati venit, sa mai cumparati, la pret mic, ce se mai poate cumpara din spatiile centrale, prevad ca este posibil ca, in viitor sa ramaneti fara nimic, pentru ca va venii nationalizarea, ca urmare a ,,masurilor,, intreprinse de guvern. vad ca nimeni, din cine ar trebui, nu pricepe ca romanii o duc foarte greu si daca nu se intampla nimic, nu se va apuca anul nou.

  Inapoi la articolul Patronatele dau solutii anticriza. Vezi aici masurile propuse

Setari Cookie-uri