Comentarii pe articolul De ce a fost retinut Sorin Ovidiu Vantu?


de ce?

Rusu la 9 Septembrie 2010, ora 16:34
Mai bine pusa intrebarea e de ce Vantu pana acum nu a mai fost arestat si mai ales de ce Realitatea TV inca mai emite mizeriile pe care le emite.
Horatiu la 10 Septembrie 2010, ora 09:27
Poate pentru ca unii sunt arestati doar de show, cand le convine altora ? Poate pentru ca exista prezumtia de nevinovatie doar in unele cazuri ? Poate ca Realitatea tv emite ce nu convine unora si nu e obedienta ca b1? Poate ca mai sunt si oameni inteligenti in tara asta, chiar daca unora nu le convine !
Gabi la 10 Septembrie 2010, ora 13:47
Poate ca unii, data fiind starea de dictatura care incepe sa se manifeste tot mai mult, reactioneaza cu nostalgie si ar prefera sa existe ca pe vremuri doar 2 canale TV, B1 pe post de TVR1 si Vox News sau actualul TVR1 pe post de TVR2. Bravo tovarasi dar totusi n-ati vrea voi ca totusi, in locul nostru, al medicilor, profesorilor, intelectualilor, oamenilor de afaceri corecti si neangajati politic, etc., sa plecati voi din tara cu tatucul vostru si toata sleahta lui de "patrioti", cu destinatia Antarctica? Acolo n-o sa va mai deranjeze nimeni, o sa fiti doar intre voi. Va meritati din plin!

  Inapoi la articolul De ce a fost retinut Sorin Ovidiu Vantu?

Setari Cookie-uri