Comentarii pe articolul Cat au donat demnitarii in luna august


Dar nesemificativ si ignoranta maxima a legislatiei, de catre demitariil amintiti

Neda-Cojocaru Tudor la 13 Septembrie 2010, ora 11:09
Stimate doamne/stimati domni

In general, donatiile sunt binevenite. Dar, in contextul nostru ar fi o nerecunostiinta sa fie acceptata donatia demnitariloor. Trei donatori din cei amintiti, au competenta si puteau sa inlature pagubele provocate de inundatii in cuantum de 3,6 miliarde euro, acumulate pe ultimi 5 ani. Suma de 3,6 miliarde euro ar fi acoperit 3,12 miliarde euro, deficitul pensiilor.
Putem avea un rezultat pe Masura Romaniei, componenta in realizarea celei de a III-a Revolutii Tehnice.

Trimitetim o adresa de mail, sa va trimit scanat adresele: nr. 6732/LB/08.09.2010 semnata de dl ministru Laszlo Borbely. in care se sustine in continuare in adresa nr. 5931/LB/19.08.2010 ca nu am avut brevetul de inventie propriu, in vigoare in anul 2009. Fac dovada cu Factura OSIM din decembrie 2008, ca brevetul a fost si este eligibil. Eliminarea participarii mele pe Competitii deschise, este un argument cu care justific dezastrul economic - social din Romania. Pierderea este mare si in lipsa cooperarii cu alte state.
Cu pritenie,
Tudor

  Inapoi la articolul Cat au donat demnitarii in luna august

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile