Comentarii pe articolul Sorin Ovidiu Vantu, arestat pentru 29 de zile: "Rusine, doamna, rusine!"


D'aia l-am impuscat pe Ceausescu!

la 13 Septembrie 2010, ora 11:13
Am trait in Comunism, toti am strans cureau la mancare, lumina caldura, benzina. S-au construit fabrici uzine, orase,si nu se auzea de somaj! Si nici de datorie externa!
Acum nu mai avem nimic, toate fabricile s-au vandut, oamenii nu mai au de unde-si castiga painea si au ajuns prin toate colturile lumii ca sa nu moara de foame, orasele au devenit cenusii si cad casele pe oamenii ca nu au cu ce sa le intretina, scolile si gradinitele de la tara s-au daramat ca au ajuns copii de mici sa lucreze argati la stapan!
Ce sa inteleaga bietul roman si cum sa mai inghita lozincile si minciunioe de pe Realitatea lui Vantu si antenele lui Voiculescu!
Avem datorie externe de peste o suta de miliarde de dolari, dar n-am construit nimic!
Am vandut aproape toata tara sau incasat alte muliarde si nici bani de pensii nu avem!
Daca nici acum nu incepe o reforma a justitiei, incat cei care au jefuit si au produs genocidul de acum nu-si vor primi pedeapsa inseamna ca nu-i decat un balci si nimic altceva!
Asteptam sa -i vedem si pe ceilalti tovarasi ai lui Vantu langa el el. Si ca sa fie mai simplu cred ca puteti sa-i luati din TOP 300! Acolo sunt banii TARIII.

  Inapoi la articolul Sorin Ovidiu Vantu, arestat pentru 29 de zile: "Rusine, doamna, rusine!"

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile