Comentarii pe articolul 10 sfaturi de la ANPC privind actele aditionale la contractele de credit


actul aditional intocmit de banci

Ana Grigoras la 15 Septembrie 2010, ora 16:06
nu am de comentat in legatura cu articolul. Poate ANPC sa ma indrume ce sa fac in situatia in care am mers de mai multe ori la banca creditoare si mi s-a spus ca inca nu sunt definitivate modificarile conform Ordonantei 50/2010? am un credit la CEC-bank si vreau sa stiu cum sa procedez ca sa pot intra in posesia actului aditional. multumesc.
Pamfil Doinita la 15 Septembrie 2010, ora 18:34
Poate cineva sa-mi spuna cui sa ma adresez, pentru ca Banca Romaneasca unde am un credit cu dobanda variabila am achitat la obtinerea creditului comisionul de administrare a creditului de 3,5% si mi-au bagat un alt comision de monitorizare de 2% pe care il platesc lunar.Dupa aparitia OUG.50 i-au schimbat denumirea in comision de administrare, desi acest comision l_am platit la inceput ,adica acum 28 de luni. Ce credeti este corect?
Iancu Stella la 18 Septembrie 2010, ora 11:59
Mama mea are credit la BCR, a fost sa intrebe de act aditional si cei de la BCR nu au vrut sa ii dea sa semneze, apoi la televizor au anuntat dupa o zi ca in acea zi s-a incheiat perioada in care se putea semna actul aditional.....
Corina Ailenei la 18 Septembrie 2010, ora 21:25
din actul adt pe care l-am primit de la bcr lipsea pag 2 in care erau stipulate valorile com si dobanzile.in noul act pe care l-am primit erau trecute alte com si dob fata de cele pe care mi le-a prezentat lucratoarea de la ghiseu si mi s-a spus ca chiar daca fac sesizare si nu semnez actul el tot intra in vigoare tacit.este corect?

  Inapoi la articolul 10 sfaturi de la ANPC privind actele aditionale la contractele de credit

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile