Comentarii pe articolul Angajatii pot da in judecata angajatorul daca isi pierd jobul dupa ce firma la care lucrau a fost cumparata


Aiurea

Lamurean Mircea la 16 Septembrie 2010, ora 09:54
Continuati sa le umblati in fund la angajati, care si asa mai mult plimba foi decit sa munceasca si veti avea reteta sigura a esecului si saraciei. Un angajat competent si serios va fi tinut cu dintii de o companie responsabila si respectabila. Iar un angajat nepregatit, circotas, disimulant, profitor, neserios etc, trebuie dat afara urgent altfel compania moare cu el de git. Un angajat trebuie sa se incadreze in colectivul de munca, sa accepte cultura organizationala si daca simte ca este in armonie cu sistemul de valori al companiei, sa ramina si sa dea tot ce e mai bun pentru beneficiul amindoura. La rindul ei compania trebuie sa raspunda seriozitatii angajatului, cu seriozitate si repect. Rezulta acel contract psihologic. o directie comuna, o armonie dinamica, aducind rezultate optime. Na noi din pacate nici angajatorii (mare parte) nu inteleg acest contract psihologic dar nici angatorii, in marea lor majoritate, nu sunt pe masura cerintelor moderne. Asa ca se spera ca daca un angajat e dat afara, prin justitie isi face dreptate. Gresit. Atiti el, eventual revenit in companie, cit si compania, vor avea atitudini rezervate si de neincredere. Fiind pe picior de razboi, nici una dintre parti nu va avea liniste si nici rezultate. Cu atiti mai putin bani. Asa ca un angajat dat afara, fie ca a fost justa sau nu decizia, trebuie sa ramina afara. Sa aiba demnitaea sa-si caute alt loc de munca si sa munceasca pe brinci.
Emil Chefneux la 16 Septembrie 2010, ora 13:40
Tu asa muncesti, pe branci?? Mama ce capitalist salbatic esti!

De ce un angajat trebuie sa ramana afara daca i s-a facut un abuz? De-aia suntem niste "presuri" mototolite ca avem mentalitatea asta de perdanti pe care o ai si tu.

Oricum esti lipsit si de experienta laborala si de viata.
Mai cresti un pic si pe urma da sfaturi altora... Sau macar fa o vizita in tari mai civilizate in care sa te educi dpdv atitudine angajat vs. angajator. Sa vezi ca trebuie sa ai si drepturi nu numai obligatii!

  Inapoi la articolul Angajatii pot da in judecata angajatorul daca isi pierd jobul dupa ce firma la care lucrau a fost cumparata

Setari Cookie-uri