Comentarii pe articolul Cum iti poti reduce la jumatate timpul petrecut in cautarea unui loc de munca


Loc de munca

Gura Ovidiu la 16 Septembrie 2010, ora 12:26
Cred ca ati uitat ceva in acest articol, este musai sa ai pe cineva in compania pe care o tintesti care sa te recomande !
A doua problema este rata somajului, este mult, mult mai mare decat aia pusa in articol, poate ati uitat cati din somerii de anul trecut si-au gasit de lucru pana acum.
Aveti o idee cam cati someri sunt in Ro si in plata si iesiti din plata, despre asta nu scrie nimeni nimic, nici un cuvintel nimic, de ce va luati dupa Berceanu sa "informati" prin omisiune, asta se numeste manipulare si nu da bine la imaginea voastra !
Rx Carmen la 16 Septembrie 2010, ora 13:34
Subscriu!
Plieteanu Iosif la 25 Septembrie 2010, ora 10:26
Hai s vorbim ct mai mult i s nu spunem nimic, sau cel puin nimic util. Cel care a scris articolul acesta, vorbete de parc n-ar fi din Romnia. Toat lumea tie, se spune i la TV (e drept numai politicienii din opoziie) c n Romnica angajrile se fac numai i numai pe baz de MIT i PIL. Restul e bla, bla. Nimic nu m irit mai tare dect ipocrizia, nesinceritatea.
Andreasul la 22 Octombrie 2010, ora 14:06
balanta se inclina la negativ si din cauza ,,cererii si a ofertei"pentru ca cei care au nevoie de muncitori pun botul si la primul venit,fara recomandare.
sa isi faca interesul si unii si altii.

  Inapoi la articolul Cum iti poti reduce la jumatate timpul petrecut in cautarea unui loc de munca

Setari Cookie-uri