Comentarii pe articolul Cum iti poti reduce la jumatate timpul petrecut in cautarea unui loc de munca


Loc de munca

Gura Ovidiu la 16 Septembrie 2010, ora 12:26
Cred ca ati uitat ceva in acest articol, este musai sa ai pe cineva in compania pe care o tintesti care sa te recomande !
A doua problema este rata somajului, este mult, mult mai mare decat aia pusa in articol, poate ati uitat cati din somerii de anul trecut si-au gasit de lucru pana acum.
Aveti o idee cam cati someri sunt in Ro si in plata si iesiti din plata, despre asta nu scrie nimeni nimic, nici un cuvintel nimic, de ce va luati dupa Berceanu sa "informati" prin omisiune, asta se numeste manipulare si nu da bine la imaginea voastra !
Rx Carmen la 16 Septembrie 2010, ora 13:34
Subscriu!
Plieteanu Iosif la 25 Septembrie 2010, ora 10:26
Hai să vorbim cât mai mult și să nu spunem nimic, sau cel puțin nimic util. Cel care a scris articolul acesta, vorbește de parcă n-ar fi din România. Toată lumea știe, se spune și la TV (e drept numai politicienii din opoziție) că în Românica angajările se fac numai și numai pe bază de MITĂ și PILĂ. Restul e bla, bla. Nimic nu mă irită mai tare decât ipocrizia, nesinceritatea.
Andreasul la 22 Octombrie 2010, ora 14:06
balanta se inclina la negativ si din cauza ,,cererii si a ofertei"pentru ca cei care au nevoie de muncitori pun botul si la primul venit,fara recomandare.
sa isi faca interesul si unii si altii.

  Inapoi la articolul Cum iti poti reduce la jumatate timpul petrecut in cautarea unui loc de munca

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile