Comentarii pe articolul Sorin Ovidiu Vantu a fost eliberat


Halal justitie!

Tepelusi la 16 Septembrie 2010, ora 18:01
Numai asa cred ca se mai poate face dreptate in Romania!
..Unde esti tu TEPES Doamne ca sa pui mana pe ei.....
In teapa cu toti teparii astia care au furat o tara intreaga iar justitia este legata la ochi! Nu vede n'aude.
Iar cand cineva indrazneste sa-i bage dupa gratii, o armata de profesori avocati, de intelectuali de marca...despica firu-n patru si prosteste tot poporul ! Cand toata lumea vede ca-i alba, ei si draga de justitie romana o-ntorc ca la Ploiesti si spun ca noi nu vedem bine. E negra!
Asta nu vrem noi sa intelegem si sa acceptam! Si asta speram si de la judecatori sa vada. Ca albu-i alb si negru-i negru!
Inca odata justitia Romana s-a facut si ne-a facut de ras!
Mi-e rusine de conditia mea de om care traiesc in Romania cand vad asemenea nedreptati. Evidente si clare ca lumina zilei. Mi-e rusine cand deschid televizorul si-o vad pe aceasta femeie, ca doamna nu pot sa-i spun de la Realitatea, GRECU care tipa ca o apucata si face spume mai ceva ca invitatii permanenti ai lui GADEA de la antenele lui VOICULESCU. CIUVICA, STAN, CIUTACU si....toti aia din colectia lui Vantu, lui....lui...Pa-i de ce-au cumparat colectionarii astia televiziuni si presa! Cu televizorul mintim si furam...POPORUL.
Astia traiesc in ROMANIA in timp ce prostimea se taraste de azi pe maine! Tot in Romania.
Vai de mama de Roman! Basescu-i de vina!!!!!!!! Da, daca nu ia o pozitie ferma fata de cele intamplate si daca Statul nu aplica o lege drastica in ceea ce priveste televiziune si presa. Noi platim informatia si dorim ca aceasta sa fie corecta. In cazul cand se spun minciuni in media si nu exista dovezi, cine lanseaza informatia falsa sa plateasca scump. La fel si institutia sa fie obligata prin lege ca mai intai sa fie verificate toate informatiile.
Noi, milioanele de consumatori asta dorim si ptr. asta platim.
Sa fim informati si nu intoxicati indobitociti!
Matei Ani- la 16 Septembrie 2010, ora 22:27
Ei..despica..totul este calculat in asa fel incat sa se gaseasca vicii de procedura pe care sa le fluture in apararea clientilor lor. Plus o campanie ascunsa de emotionare: mama plangand, cainele impuscat in picior..bla bla. Ma tot intreb pana cand?..Oare am ajuns la fundul sacului? Pentru ca, teoretic, din momentul acela incep schimbari devarate, profunde. Cine este de vina? Clar nu doar un singur om. Toti tipati Basescu!!!!! Dar Basescu este doar un om, care acum intruchipeaza toata mizeria, toata deznadejdea care s-au strans in sufletele oamenilor. Poate fiecare isi poarta doza de vina. Din pricina naivitatii, a lipsei de personalitate de care si oamenii mai inteligenti dau dovada. Pacat ca meritam toti sansa unei vieti decente. Vrem sa facem copii. Oare asta este viata pe care vrem sa o traiasca?
la 20 Septembrie 2010, ora 14:26
Daca vom continua s-o tinem tot asa, chiar ca ne ducem de rapa!
De furat s-au furat in astia 20 de ani tot ce-a fost valoros si profitabil ptr. capitalistii nostrii autohtoni sau de aiurea!
Daca nici acum, in al 12-lea ceas nu ne trezim ca sa putem pregati generatia de maine ,copii nostri care in continuare sunt derutati de etalonul la care ne raportam in aceasta democratie, nu mai avem nicio speranta de mai bine!
Atunci cand vor vedea ca oamenii cei mai utili societatii vor fi cei care au case , masini, prosperitate ptr. ei si ptr. cei care le-au produs sigur vom castiga toti si-i vor face si pe ei mai ambitiosi in a se raporta la acele valori .
Dar daca in continuare vedem ca cei care au acumulat atata avere, practic toata bogatia acestei tari, dar care n-au facut nimic, care n-au atins munca nici macar cu privirea, dar maestrii in inginerii financiare, atunci este grav!
Ce le spunem? Care-i etalonul la care dorim sa-i raportam?
Sa fi corect cinstit si muncitor si nu va avea nimic! C-an cazul de fata.
Sau, lenes, hot si mincinos! Si-atunci va avea de toate!
Asta asteptam noi de la clasa politica. Si mai ales de la Justitia asta corupta pana-n maduva oaselor! Ei la ce etalon se raporteaza atunci cand tin in libertate Jefuitorii pe care-i stie toata lumea,!In timp ce micii infractorii sunt imediat bagati la puscarie sub incidenta legi!
Ce se intampla acum cand hotii , care ar trebui sa stea dupa gratii si averile furate redate statului, urla pe toate televiziunile ca li se incalca drepturile, ca sunt prigoniti...si zburda in continuare pe toate continentele fara leac de suparare! Iar noua ni se baga pe gat criza financiara pe care trebuie s-o suportam!
De ce noi?

  Inapoi la articolul Sorin Ovidiu Vantu a fost eliberat

Setari Cookie-uri