Comentarii pe articolul Romanul cu cele mai multe birouri: Nu e vina Guvernului daca afacerile noastre nu merg


Chiar asa sa fie?

Sorin Cenciu la 16 Septembrie 2010, ora 18:44
Corect, pana la un punct. Ma intreb ce va mai spune stimatul Domn cand statul il va taxa cu milioane de euro cu impozite pe proprietate? Chiar daca sunt pe firma. S-a hazardat in mare masura! Cum se va mai adapta? Marind chiriile? Nu, pentru ca nimeni nu va mi plati.
Ionita Catalin la 17 Septembrie 2010, ora 10:24
Deciziile guvernului nu-l vor afecta doar pe Liviu Tudor in cazul maririi impozitului pe cladiri ci intreaga piata imobiliara. Daca se va ajunge la nesustenabilitatea afacerii toti cei din piata vor fi obligati sa ridice pretul. Acest domn spune drept ca el nu va face altceva decat sa se adapteze noi situatii din piata astfel create. Ce este asa de greu de inteles? In cazul in care chiriasi nu vor putea suporta noile chirii intreaga piata va cunoaste un declin (implicit si Liviu Tudor ca jucator important, dar toata piata va suferiii nu numai el). Daca guvernul pune maine o taxa ce ar tripla pretul mancarii, credeti ca nimeni nu va mai manca? Doar contextul pietei alimentare se va schimba si oamenii de afaceri din domeniu vor trebui sa se adapteze repede sa supravietuiasca.

  Inapoi la articolul Romanul cu cele mai multe birouri: Nu e vina Guvernului daca afacerile noastre nu merg

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile