Comentarii pe articolul Vladescu: Boc are o intelegere limitata a economiei


Boc nu e de meserie, dar restul?

Haitchi Ioana la 19 Septembrie 2010, ora 13:16
Boc intelege economia de la nivelul sau de jurist insa greseala sa este ca a acceptat un post care nu numai ca ii depaseste competentele, ci nu are absolut nimic in comun cu profilul sau profesional. Acest lucru inseamna o inconstienta si o lipsa de responsabilitate la cel mai inalt nivel.

Unde sunt economistii? Acasa si fac calcule deoarece POLITICA din pacate, nu are nimic in comun cu profesia lor. Vladescu nu stiu daca e profesionist sau nu insa e clar ca nu are nici un cuvant de spus in fata politicienilor. Rezultatul? Dezastru la el acasa. Ce urmeaza? Sa luam aminte de spusele presedintelui sau sa furam statul pentru a putea supravietui deoarece in aceste conditii putin probabil ca exista alta cale de mijloc
la 19 Septembrie 2010, ora 19:37
Boc este jurist si din aceasta cauza nu intelege economia? Mare greseala! Necazul mare este ca Boc intelege stiintele juridice la fel de limitat ca si economia.
Haitchi Ioana la 20 Septembrie 2010, ora 11:51
Da, afirm ca orice persoana care nu este de profesie finantist nu poate avea pretentia ca are capacitatea de a lua deciziile potrivite pentru un guvern. "Economia inteleasa dupa ureche" se potriveste doar pentru cei care doar ISI INCHIPUIE cum stau lucrurile nicidecum pentru profesionisti.

  Inapoi la articolul Vladescu: Boc are o intelegere limitata a economiei

Setari Cookie-uri