Comentarii pe articolul Fost sef peste gigantul OMV: Guvernul roman trebuie sa recunoasca importanta pietei de capital


Recunoaste, dar nu-l intereseaza !!!

Savescu Gabriel la 22 Septembrie 2010, ora 00:09
NO COMENT ??? . Dar nici nu intereseaza oficialitatzile si guvernul roman.Ii lasa rece.Atatzia specialisti lanseaza jaloane pentru redresarea economica care daca ar fi luate in considerare ar fi solutzii partziale pentru economia romaneasca suferinda si cu pulsul in pragul infarctului.
Nu vedetzi ca somitatzi ale lumii au insistat sa consumam fondurile europene,investitzii atat de necesare si care reprezinta importanta infuzie de capital,fara de care nu ne vom dezvolta niciodata.Si noi ce am facut ? Am consumat impresionanta suma de ca. 8 % din ce am avut alocat si in plina criza economica si lipsa acuta de fonduri noi facem "cadou" UE ca 1 miliard de EURO pe an ??? Este posibil asa ceva ?
Si cine este de vina ? Guvernarile anterioare din ultimii 65 de ani:OZN-urile;Crizele de tot felul;Agenturile straine;Conjuctura economica mondiala;incalzirea globala din sistemul nostru solar; Vremea din ultimii ani care nu tzine de loc cu noi si ne face in fiecare an figuri de neacceptat;Poluarea si stratul dde ozon care nu prea mai este; etc.etc.
Asa ca domnule Richard fitzi linistit.Sfatul dvs. va fi luat in considerare,dupa obiceiul mioritic,cam peste.....sa fiu indulgent...ca.20 de ani. In rest noi am facut tot ce am putut pentru IMM-uri.Daca nu au fonduri ei nu stiu sa se gospodareasca. Dar cum romanul ultimilor 50 dde ani nu a fost atat de sarac ca sa nu poata......promite,vetzi primii asigurari ca sfatul dvs.va fi luat in considerare. Atat. De aplicat ? Mai vedem noi.

  Inapoi la articolul Fost sef peste gigantul OMV: Guvernul roman trebuie sa recunoasca importanta pietei de capital

Setari Cookie-uri