Comentarii pe articolul Cat trebuie sa economisesti anual pentru a trai decent la pensie?


contributiile la pensiile private se diminueaza in fiecare an fondul la pensiile actuale si viitoare

Ivan Mihai la 22 Septembrie 2010, ora 13:47
Trebuie sa se recunoasca o data pentru todeauna faptul ca prin contributiile la pensiile private se diminueaza in fiecare an fondul la pensiile actuale si viitoare. Este matematic foarte simplu. Degeaba vorbim si faceti speculatii cam cat ar trebui sa economisesc eu. Nu stiti coeficienti de inflatie, sistemul social viitor, evolutia structurii de preturi la materii si materiale, evolutia climei si atatea lucruri care imi pot influenta conditia de trai.
Nu cred altceva decat ca se incearca aducerea de profituri prin alunecarea din sistem social public in sistem privat unde poate exista (cum de altfel este vizibil) lipsa de raspundere in fata celui care a contribuit.
Tudor Ionel la 23 Septembrie 2010, ora 00:34
din pacate, daca ganditi asa si daca aveti o varsta care sa va permita inca sa economisiti pentru viitor si veti astepta in continuare ca statul sa va dea veti avea surpriza de a avea o batranete pe care nu v-o doresc.
Badita Marian la 23 Septembrie 2010, ora 14:06
-pai la banii astia nu am nevoie de pensie de la stat, unde am contribuit 40 de ani.
-sila, greata si dispret, pentru guvernanti.........

  Inapoi la articolul Cat trebuie sa economisesti anual pentru a trai decent la pensie?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile