Comentarii pe articolul Interviu Victor Ponta: As vrea ca brandul meu personal sa sugereze Speranta


VICTOR, de la VICTORIE !

Monica Ionescu la 23 Septembrie 2010, ora 15:17
VICTORIE, este brandul tau, dle. Ponta ! De asemenea, EDUCATIE, SCOALA, BUN SIMT, OMENIE, SEVERITATE, SERIOZITATE, UMOR DE BUNA CALITATE, acestea sunt alte branduri care ti se potrivesc, tinere domn ! Din generatia tanara - careia doresti sa i te adresezi - indivizii de teapa modelelor create si lansate de Basescu, te vor ataca, critica, calomnia, injura, ponegri ! Noi, cetatenii din generatia de 62 ani, scoliti, educati, te vom sprijini, dle. Victor Ponta, sa invingi pe Satana-Basescu, distrugatorul Romaniei !
Frinculescu Mariana la 23 Septembrie 2010, ora 17:24
Ca si D-na de mai devreme, urez mult noroc in alegeri D-lui Victor Ponta daca va candida pentru presedintie !

Am dori sa ne explicati si mai bine ce vor sa faca cei de la PDL cu lista de primarii inmanata de partidul dvs,zic ei ,pentru a avea prioritate sau a obtine mai multi bani. Practic e vorba de viata noastra nu de cumpararea voturilor pe care oricum nu le-ar fi obtinut cu nici un chip in nici un mod .

Explicati D-le Ponta ce s-a intamplat atunci ... infatisati filmulete care sa ii discrediteze pe cei de la PDL.
Adevarul si forta sta la PSD si PNL
Noi asa speram.
la 23 Septembrie 2010, ora 20:39
domnule Ponta. Va simpatizez si Va urez succes. Victore, stiti ce a inteles majoritatea oamenilor cu privire la banii la care se refera Miss paparuda? Ca acesti bani au fost primiti personal de catre Dvs. si de catre ceilalti membrii PSD . in acest fel se discuta la Valcea. Va rog sa dezmintiti acest lucru.

  Inapoi la articolul Interviu Victor Ponta: As vrea ca brandul meu personal sa sugereze Speranta

Setari Cookie-uri