Comentarii pe articolul Interviu Victor Ponta: As vrea ca brandul meu personal sa sugereze Speranta


Speranta denota sau nu Nesiguranta?

Ciochia Alexandru la 23 Septembrie 2010, ora 17:44
Nu stiu cum sa interpretez aspiratia lui Victor Ponta spre brand-ul asociat cu "Speranta".

Fie denota faptul ca, din analizele facute de consultanti, reiese ca romanii au o sensibilitate pentru "speranta" si ca, desi voteaza "speranta" de 20 de ani incoace si tot nu li se confirma, vor continua sa faca la fel.

Fie denota faptul ca e un politician sincer, care isi da seama ca nu poate oferi "siguranta" si nici "forta" ("energia" necesara pentru transformarea unor "idei" si "proiecte" in fapte.)

In primul caz, optiunea de asociere a imaginii Victor Ponta cu "speranta" comunica un mesaj subsidiar din categoria: "va promit ceea ce promit si ceilalti, pentru ca nu vreau sa pierd promitand ceva nou..." Aici, ma intreb, ce s-ar putea adauga la "speranta" Victor Ponta pentru a o disocia de celelalte "sperante"?

In a doua situatie... ce ar mai fi de adaugat?

Sincer, de la o personalitate ca Victor Ponta ma astept sa isi doreasca sa aiba un brand asociat cu "siguranta" si "determinarea". Ceva de genul: "Un om, un cuvant..."

Dar, ce stiu eu... :)

BTW: nu dati cu parul... nu am pasiuni politice... Incerc doar sa inteleg cum functioneaza comunicarea politica... in limba romana :)

Imi pare rau ca n-am ajuns la eveniment. Felicitari pentru interviu. E bine scris.
la 23 Septembrie 2010, ora 20:19
speranta =iluzie
Romanii se hranesc cu ea ! Asta e poanta .

  Inapoi la articolul Interviu Victor Ponta: As vrea ca brandul meu personal sa sugereze Speranta

Setari Cookie-uri