Comentarii pe articolul Interviu Victor Ponta: As vrea ca brandul meu personal sa sugereze Speranta


Speranta denota sau nu Nesiguranta?

Ciochia Alexandru la 23 Septembrie 2010, ora 17:44
Nu stiu cum sa interpretez aspiratia lui Victor Ponta spre brand-ul asociat cu "Speranta".

Fie denota faptul ca, din analizele facute de consultanti, reiese ca romanii au o sensibilitate pentru "speranta" si ca, desi voteaza "speranta" de 20 de ani incoace si tot nu li se confirma, vor continua sa faca la fel.

Fie denota faptul ca e un politician sincer, care isi da seama ca nu poate oferi "siguranta" si nici "forta" ("energia" necesara pentru transformarea unor "idei" si "proiecte" in fapte.)

In primul caz, optiunea de asociere a imaginii Victor Ponta cu "speranta" comunica un mesaj subsidiar din categoria: "va promit ceea ce promit si ceilalti, pentru ca nu vreau sa pierd promitand ceva nou..." Aici, ma intreb, ce s-ar putea adauga la "speranta" Victor Ponta pentru a o disocia de celelalte "sperante"?

In a doua situatie... ce ar mai fi de adaugat?

Sincer, de la o personalitate ca Victor Ponta ma astept sa isi doreasca sa aiba un brand asociat cu "siguranta" si "determinarea". Ceva de genul: "Un om, un cuvant..."

Dar, ce stiu eu... :)

BTW: nu dati cu parul... nu am pasiuni politice... Incerc doar sa inteleg cum functioneaza comunicarea politica... in limba romana :)

Imi pare rau ca n-am ajuns la eveniment. Felicitari pentru interviu. E bine scris.
la 23 Septembrie 2010, ora 20:19
speranta =iluzie
Romanii se hranesc cu ea ! Asta e poanta .

  Inapoi la articolul Interviu Victor Ponta: As vrea ca brandul meu personal sa sugereze Speranta

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile