Comentarii pe articolul Interviu Victor Ponta: As vrea ca brandul meu personal sa sugereze Speranta


brand-ul lui este prostie

Braicovici Gigel la 24 Septembrie 2010, ora 00:42
as fii vrut sa cred ca PSD ul poate dovedi ca are oameni destepti capabili sa salveze acesta tara as fii vrut s a cred ca intelectualul dar prostutul Geoana a fost un accident. Chear imi pare rau ca la detronat pe Geoana deorece era mai putin prostanac sau cretin decat zambiliciul asta politic de ponta ,as fii vrut s a vad oameni cu coloana vertebrala in PSD care sa nu fii sustinut asemenea idiot ,din pacate toti acesti oameni care il sustin pe ponta sant si cei pe care s-ar pune bazele unui nou guvern .. din umbra ha ! ha ! ha ! ........daca , doar daca , ar cadea actualul executiv imi este teama de viitorul romaniei cu asemenea opozitie infundata in miselism si prostie .
I I la 26 Septembrie 2010, ora 18:16
Tu vorbesti de prostie? Se scrie "chiar" nu "chear". Asta dovedeste ce esti. Nu am treaba cu politica, dar consider ca Ponta ca individ, intelectualitatea si tineretul sunt solutia redresarii pentru Romania.

  Inapoi la articolul Interviu Victor Ponta: As vrea ca brandul meu personal sa sugereze Speranta

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile