Comentarii pe articolul Trattoriile Il Calcio - ca in bancul cu inteligenta si populatia? (o cronica subiectiva)


intalian junk food

Miron Tudor la 24 Septembrie 2010, ora 14:01
din pacate, trattoria a devenit un fel de la mama. calitatea a devenit uniforma peste tot, adica mai bine alegi alt restaurant

acum 5-6 ani mancarea era buna, sau erau standardele joase. acum exista fattoria, la cena sau quattro stagioni (sunt mai multe, doar 3 imi vin in minte) unde mananci mult mai bine.

acum cateva zile am fost trattoria de la ateneu. dezamagire totala, desi nu era lume, comanda si chelnerul se misca ca melcul
Necrutator Nationalist la 24 Septembrie 2010, ora 14:49
un nume cam ciudat pentru restaurant apoi mi se pare ciudat sa dau 100de ron pe un pranz la un restaurant ce nu imi ofera un gust mai deosebit decat la un popas de pe marginea drumului , consider ca un bucatar bun poate oferi un meniu decent la max 50 de ron, fara a plati fitele de bulevard .
Elena Pecingina la 24 Septembrie 2010, ora 17:25
De acord !
Nici cei care servesc la etajul 4 la Unirea nu se simt prea bine.
La desert aveau doar clatite...Ce sa mai munceasca atat ?
Normal ca ii eviti pe viitor. Stabilitatea in sensul acesta nu e de preferat.
Uner Mihaela la 24 Septembrie 2010, ora 17:35
Adevarat..acum 5-6 ani, eheheee! Acolo, la prima T, cea din Piata Amzei am mancat un Tiramisu adevarat, atunci mi se parea ca nu exista ceva comparabil cu "originalul", luam si la pachet...acolo am "invatat" ce inseamna o "carbonara" ca la mama ei, probabil la inceput aveau bucatari italieni. Ce sa zic, imi pare rau sa aud ca am pierdut sansa de a gasi un real Tiramisu...back home!
la 24 Septembrie 2010, ora 23:17
In ciuda celor citite mai sus; si inclusiv a articolului in sine, desi nu am mancat chiar la toate "Trattoriile" (cred ca am ratat vreo doua-trei din Bucuresti si pe cea din Drobeta Turnu Severin), pot spune ca nu am fost niciodata dezamagita de ceea ce am mancat.
Din alt punct de vedere, ceea ce prezinti in galeria foto ca si produse comandate, pot spune ca insasi categoria acestora (e.g. peste) te limiteaza ca si experienta culinara si savoare. Puteai macar sa incerci ceva fructe de mare, pe care eu le-am incercat si nu am fost dezamagita.
Pentru ca sunt o gurmanda, pot spune ca am incercat destul de multe preparate si pot recomanda oricand bruschetele, salatele (top = salata italiana), supele, pastele (top = lasagna), calamarii la gratar, muschiul de vita gorgonzola, pizza (e.g. quattro formaggi), musse chocolat si multe altele care nu-mi vin in minte chiar acum.
Ceea ce pot spune si poate tinde catre concluzia ta este ca daca mananci intr-unul din resturantele care nu are clienti in mod constat, genul celui din Floreasca, risti sa fii dezamagit (desi mie inca nu mi s-a inatamplat).
Intr-adevar mi s-a inatamplat o data sa ma enervez la Trattoria Amzei din cauza ospatarilor, care lasau de dorit si care pentru asta s-au ales cu bacsis zero cu detaliere, dar... doar o data.
Din punctul meu de vedere o sa merg in continuare cu placere la Trattoria si sper sa nu fiu dezamagita ;)

  Inapoi la articolul Trattoriile Il Calcio - ca in bancul cu inteligenta si populatia? (o cronica subiectiva)

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile