Comentarii pe articolul Cum ne influenteaza alimentatia munca de la birou: Cele mai frecvente greseli


Paine slabesti mancand

Burlacu Catalin la 24 Septembrie 2010, ora 21:43
D-na doctor Gabriela Man are mare dreptate. Am citit cartea, am aplicat ce scrie acolo si am slabit 7 kg in 3 luni.
Marea problema este ca pentru un om de birou este aproape imposibil sa consume paine "slabesti mancand". Ana pan nu mai fabrica, G'market NU vor sa vanda iar la "Spicul" trebuie sa fii intre 8,00 si 10,00 ca sa apuci. La un centru de la "Spicul" se aduc pe zi doar 5 paini, vanzatoarea motivind ca au un termen de valabilitate de 2 zile si daca nu se vand trebuie sa le plateasca ea.
Deci cu teoria stam bine, dar cu practica....
Cand se vor gasi aceste produse la Piata Victoriei, Universitate, Unirii, etc.?
Anamaria la 25 Septembrie 2010, ora 10:50
Am descoperit recent cartea d-nei dr. Man si premixurile pentru faina "slabesti mancand". De vreo saptamana am inceput sa mananc in stilul recomandat de dr. Man si sper sa chiar obtin rezultate. Cum locuiesc intr-un oras din Ardeal in care n-a ajuns inca painea "slabesti mancand", singura varianta la indemana a fost sa-mi pregatesc singura painea . Nu va inchipuiti ca o framant si o coc la cuptor; timpul nu imi permite, desi admit ca mi-ar placea sa o fac, cel putin din cand in cand. Cu o masina de facut paine e simplu: doar pui ingredientele, apesi pe buton si in doua-trei ore ai paine calda. Ar fi pacat sa renuntati la regim doar pentru ca nu va e chiar la indemana sa cumparati painea. Nu renuntati. Succes!

  Inapoi la articolul Cum ne influenteaza alimentatia munca de la birou: Cele mai frecvente greseli

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile