Comentarii pe articolul Ghetea: Bancile vor intra in faliment, daca actionarii nu vor suplini pierderile cauzate de OUG 50


falimentul de care vorbeste Ghetea

Florin la 27 Septembrie 2010, ora 11:41
Spune prostii domnul Ghetea, ne ia cu bau-bau, ca falimenteaza bancile. Nici pe departe. Dar pot avea profitul mai mic. Orium, au interpretat OUG in favoarea lor, si vor avea castiguri mai mari de la cei care au semnat modificarile propuse de banci. Asa ca nici pe departe...
Florin la 27 Septembrie 2010, ora 13:21
Ghetea o da sus si tare ca bancile vor pierde nu stiu cate sute de milioane de euro; de ce nu spune Ghetea ca de fapt bancile pierd banii astia pentru ca se elimina clauzele abuzive din contracte si ca oricum bancile duceau banii astia peste hotare, dar noi, cei care suntem inselati de banci, o sa cheltuim banii acestia in tara, o sa crestem consumul , deci o sa creasca si numarul de locuri de munca, etc;
GHETEA DEZINFORMEAZA.....ordonanta nu se aplica retroactiv, se aplica din 21 iunie 2010
Stefan la 28 Septembrie 2010, ora 08:43
Nu sunt normali bancherii astia. Dupa ce au publicat profituri de sute de milioane de euro, acum vin si spun ca falimenteaza de la 600.000 de euro. Si sa ne mai spuna ei acuma de ce naiba mai stau pe piata romaneasca: sa fie oare din placerea de a afisa profit cu 3 cifre sau ca au placerea sa anunte doar pierderi?
la 1 Octombrie 2010, ora 15:58
Saptamana trecuta am tot insistat la doua Agentii BancPost, una din Navodari si alta din Mangalia de unde am contractat acest imprumut, sa-mi arate aa si modul transparent de calcul al dobanzii aplicate.
Cu mirare va spun ca nici angajatii bancii nu stiu formula de calcul a dobanzii!
Mentionez ca dobanda a crescut de trei ori din 2008 pana in prezent. Am avut 7,95 la acordare si am ajuns la 10,95 in doar cateva luni. iar francul elvetian deasemenea a crescut! Moneda imprumutata CHIF care este in prezentla valoarea $ USD!
Este normal ca managementul neperformant al acestei institutii sa fie platit de consumatorul corect si onest?
In data de 15.09.2010 am facut o sesizare nr. 519 la sucursala Navodari la care nu am primit niciun raspuns. Acelasi lucru l-am facut si la cea din Mangalia unde si aici am fost ignorati !
Cine ne poate apara de hraparetii astia care pun in spinarea celor pe care iau facut prizonierii lor, prin creditele acordate la inceput si umflate dupa aceea la cel mai nesimtit mod?

  Inapoi la articolul Ghetea: Bancile vor intra in faliment, daca actionarii nu vor suplini pierderile cauzate de OUG 50

Setari Cookie-uri