Comentarii pe articolul Prima amenda din pensii private


Sunt eficienti si credibili

Florin Adrian Almasan la 19 Iunie 2008, ora 11:09
Externalizarea unei activitati catre o alta entitate membra a grupului nu prea e externalizare. Eu o vad mai degraba ca o activitate cu cerinte deosebite care trebuie administrate de o organizatie cu specializare pe domeniu. Eu cred ca e o tragere usor fortata dar nefiind specialist in domeniu astept si o parere avizata. In rest, experienta mea personala cu ING (banca + AIG Asigurari) e ok, mult deasupra serviciilor altora.
Alin Popescu la 19 Iunie 2008, ora 11:59
Draga Florin,
Este ok faptul ca admiti ca nu esti specialist, deoarece altfel ar sta lucrurile daca ai fi spus ca esti. Experienta ta nu este completa si nu spune totul; sunt sute de mii de asigurati, cu polite tip unit linked, care au pierdut multi bani sau chiar tot, deoarece nu au fost informati despre taxe de administrare, rascumparare si li s-au comunicat tot felul de jumatati de "adevaruri", care i-au dus pe asigurati la situatii complet nepermise intr-o industrie care se doreste a fi reglementata. Asadar, aviz amatorilor...
In ceea ce priveste relatia cu banca, situatia este mixta, respectiv unii angajati ai bancii au un comportament absolut suspect, aproape obligandu-te sa utilizezi cardul in vreme ce in contractul de deschidere de cont se mentioneaza faptul ca banca nu isi asuma nici o raspundere pentru riscurile care ar rezulta din tranzactiile efectuate cu acest instrument de plata. Asadar, iarasi aviz amatorilor care utilizand cadrul pot sa ramana usor fara bani si fara sa fie despagubiti!
Pe plus poate sa fie considerat faptul ca exista contracte de credit pentru persoane fizice care coreleaza fluctuatia dobanzilor cu un benchmark recunoscut, spre exemplu EURIBOR pentru creditele in euro, ceea ce putine banci fac. Atitudinea, daca s-a pastrat, este OK prin faptul ca permite o evidenta transparenta si o anumita predictibilitate a costurilor, putine banci au ales aceasta cale care ar fi trebuit sa fie reglementata de BNR ca obligatorie.
Radu Alexandru la 20 Iunie 2008, ora 10:13
Domnilor, personal am castigat 150 de lei la Onesti de la trei moace care mi-au oferit, pe strada, la interval de 7-10 minute, anul trecut, cate 50 de lei ca sa semnez aderarea la ING. Am semnat la toate trei si mi-am facut bani de o masa copioasa la restaurant. Eram in trecere prin oras dar mi-a placut ca "se castiga bine" acolo. Deci, despre seriozitatea ING ma abtin. O companie care procedeaza asa. Dupa aceea am auzit ca si cei de la Tiriac au facut la fel.
Kokofotbalistu la 19 Septembrie 2008, ora 19:40
Draga Radu, si tu asa curios cum ai fost de aderare, stii ca cele trei nu puteau fi platite pentru aceeasi pensie? Ma rog, am intalnit smecheri ca tine, dar nu esti deloc destept. Din pacate a fost mult de lucru si multe investigati pentru o pensie ca a ta. Dar suntem romani, nu va intereseaza unde merg banii vostri? Pacat, MARE PACAT. RUSINE.

  Inapoi la articolul Prima amenda din pensii private

Setari Cookie-uri