Comentarii pe articolul Cei mai cunoscuti absolventi de MBA din Romania


Cei mai cunoscuti absolventi de MBA din Romania

la 28 Septembrie 2010, ora 17:23
Dl. Radu Bragarea afirma ca a castigat netwokingul oferit de
ceilalti colegi. Oare ce inseamna in limba romana?
Angelescu Gabriel la 30 Septembrie 2010, ora 09:59
Sunt multi cei care vor sa urmeze astfel de cursuri, dar foarte putine firme accepta sa plateasca sumele necesare unei astfel de scolarizari.
Cei enumerati in acest articol au cu siguranta si salarii pe masura costurilor acestor cursuri, dar au fost si ajutati (sprijiniti) prin suportarea costurilor (partial sau chiar in totalitate) de catre firmele in care au fost angajati.
Cine s-ar inscrie la cursuri de 20.000 Euro cand are un salariu anual de numai 10.000 Euro si o familie in spate de intretinut?
Stanescu la 6 Octombrie 2010, ora 09:27
Am avut ocazia sa cunosc un ,,mare specialist in achizitii" absolvent MBA.
Sunt specialisti care nu au absolvit aceste cursuri, dar sunt cu mult peste.
Diploma MBA nu tine loc de cunostinte.
Dana la 6 Octombrie 2010, ora 11:15
Vorbe, vorbe, cu sau fara Mba, pila si norocul sunt de baza. Eu am Mba ( curs pe care il consider maximum de excelenta in business management ), si experienta de 12 ani de management financiar si executiv si nu am job de aproape 1 an de zile. In 3 luni am fost doar la 2 interviuri, desi am un CV foarte bun certificat si de cei mi mari consultanti de RU, ma prezint foarte bine la inteviuri, ba multi invata multe de la mine in cadrul discutiilor, sunt flexibila in privinta salariului. Angajatori si recrutori multi extrem de neseriosi, profita enorm de criza desi nu toti sunt chiar afectati, au devenit extrem de obraznici, vor competenta si daca se poate cat mai multe scoli superioare internationale absolvite si sa ofere salarii reduse enorm ( si sub 1000 de euro ), nu dau nici macar feedback-uri.
Am colegi in strainatate care nu au Mba si nici alte cursuri care se cer abuziv in Romania, si doar facultate, si sunt in posturi importante, pe care in Romania noastra saraca dar cu nasul pe sus si cu cerinte de cat mai multe cursuri scumpe, nu le-ar accesa decat prin noroc sau pe pile.

  Inapoi la articolul Cei mai cunoscuti absolventi de MBA din Romania

Setari Cookie-uri