Comentarii pe articolul Piperea: Volksbank are 70.000 de contracte cu comision de risc


exclus faliment

Vilau Victor la 30 Septembrie 2010, ora 13:14
Nu cred ca se pune problema ca banca sa poata intra in faliment, ci cel mult banca nu si va mai putea realiza profituriele prognozate. Faliment inseamna incapacitate de plata si nu in mod implicit pierderi sau profituri reduse.
Volksbank este o banca solida si care joaca cu mult profesionalism pe piata; consideram ca o diminuare cu 2 , 3 procente a dobinzilor sau comisioanelor cu regim de dobanda , de incasat nu pot zdruncina asa de rau o banca, incat sa vorbim de faliment.
Cristina Calin la 1 Octombrie 2010, ora 07:50
D-nule VILAU , consideram pertinent comentariul dep. comunicare al bancii dar sa nu uitam k atat timp cat la conducerea bancii vor fi oameni incompetenti precum d-na Simona Fatu sau d-nul Valentin Vancea banca va continua sa cada dpdv reputational .Nu uitati de persoanele care sunt celebre in piata prin fraudele facute : Cristina Calin ,Bogdan Garbu,Ana Iancu ,Mara Cristea sau Alin Merer.
Cand ve-ti rezolva aceste probleme consideram valid comentariul
Vilau Victor la 1 Octombrie 2010, ora 21:22
Stimata doamna Cristina Calin,
Nu am cunostinta de fraudele din banca, daca ele exista si comporta o alta discutie, iar opinia mea, in calitate de client al bancii, exclude falimentul si cred ca o banca chiar are nevoie de o reducere a nivelului dobanzilor sau comisioanelor, raportat la implicatiile acestora in creditele neperformante ( de astea trebuie sa se teama si acestea chiar pot zdruncina o banca, mai ales ca rezultatul executarilor silite va fi unul infim (odata si cu specializarea avocatilor in aceast domeniu) si nu inteleg de ce nu reduc nivelul comisioanelor si dobinzilor din proprie initiativa si aleg calea instantelor si avocatilor).

  Inapoi la articolul Piperea: Volksbank are 70.000 de contracte cu comision de risc

Setari Cookie-uri