Comentarii pe articolul Adio, impozit minim! Ce taxe vor plati firmele de la 1 octombrie


micsorarea evaziunii

Socol Marian la 30 Septembrie 2010, ora 15:49
Catre guvernanti: daca vreti sa introduceti impozitul forfetar este foarte bine dar va trebui sa aveti in vedere si AVOCATII care fac una din cele mai mari evaziuni. Nu am intalnit nici un avocat care sa nu ceara mii de euro dar numai la negru pentru ca, chipurile, ar plati prea mult la asociatia lor. Sigur ca e greu sa te pui cu avocatii dar au devenit cei mai mari evazionisti! Intrebati-i pe infractorii romi cat dau la avocati si cati primesc chitante!
REPET: PLATA IMPOZITELOR CATRE STAT MASOARA CONSTIINTA SOCIALA A UNUI POPOR.
Fara sanctiuni drastice pentru evazionisti nu se va intampla nimic bun in tara noastra. SANCTIUNEA CEA MAI BUNA AR FI NU PUSCARIA CI RETRAGEREA DREPTULUI DE A MAI PROFESA IN DOMENIUL RESPECTIV. Numai asa veti reusi.
Puia Irinel Dinescu la 3 Octombrie 2010, ora 10:21
marian, guvernul boc, nu se intereseaza de evaziune....chiar nu observi ca loveste tot in populatia si firmele care deja plateau la stat darile. asa cum scrii si tu, avocatii, doctorii si mai ales romii de ce nu platesc dari catre stat? pe ei cine ii impoziteaza? ca sa angajezi un avocat pe hartie iti da doar o taxa amarata de 200-300 ron, iar restul de zeci de lei......la doctor nu-ti da nimic....iar toti manelistii caare fac avaziune fiscala de zeci de milioane.....pe ei cine ii baga in seama?
numai noi contribuabilii care ne respectam legile sa avem constiinta sociala?

  Inapoi la articolul Adio, impozit minim! Ce taxe vor plati firmele de la 1 octombrie

Setari Cookie-uri