Comentarii pe articolul Erste da un pret-tinta de 0,38 lei pe actiunile OMV Petrom


pretul actiunilor pe resursa de energie

Zota Corneliu la 30 Septembrie 2010, ora 20:35
Desigur ca atunci cand proprietarul - in cazul nostru SATUL ROAMAN- zice ca nu-l intereseaza proprietatea si vrea sa scape de ea, va lua un pret de nimic.
E vorba de averea comuna a tuturor romanilor, dar cine ne intreaba ce vrem sa facem cu ea / Nimeni.
Culme este ca desi resusele de energie sunt cea mai importanta avere a unui stat,si lupta pentru a pune ,mana pe ele este uneori sangeroasa- vezi IRAQ, si AFGANISTAN- noi le oferim pe gratis- vezi bunatatea prim min.Tariceanu cu resursele din Marea Neagra.
Si a patit ceva.? Am patit-o noi ca nu mai avem petrol si gaze si ne rugam de cei carora le-am "donat" sa nu mai mareasca pretul dupa cum le dicteaza interesul, deoarece pretul energiei se stabileste acum politic.
Vai de piata libera unde cica se stabilesc prin concurenta preturile ,...ha,ha,ha,...lege cu care ne tot ametesc politicienii.
Actiunile cred ca sunt deja menite catre cine le va cumpara, probabil si pretul iar noi vom ramane cu buza umflata.. zota

  Inapoi la articolul Erste da un pret-tinta de 0,38 lei pe actiunile OMV Petrom

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile