Comentarii pe articolul Astra Asigurari a relansat produsul de economisire Economica


primul produs de asigurare de economisire doar la supravietuire

Dumitru la 1 Octombrie 2010, ora 00:05
Este un produs foarte bun.

Asiguratorul iti ofera dobanda minima garantata pe an de 3,5%. Banca iti ofera acum la 8-9% pe an .

Platesti o prima de asigurare, in primul an 90% din suma platita catre Astra ti se duce pentru comisioanele agentului pe care ai avut sansa sa il intalnesti ;

avantajul este ca dupa 3 ani de zile ti se permite sa iti rascumperi ceva din banii depusi si daca ai facut asigurarea pe 20 de ani si cotizezi in fiecare an minim 6 milioane de lei dar ai murit in al 18-lea sau 19 lea, nu mai primesti nimic din ce ai depus. Primesti banii doar daca supravietuiesti la sfarsitul asigurarii, altfel nu, 0 lei. Este un produs marca Astra.

Spre deosebire de o banca la care daca iti faci un depozit la termen dobanda este mult mai buna, comisioanele platite bancii mult mai mici si banii ii primesti oricum, si daca supravietuiesti si daca ai decedat (mostenitorii raman cu depozitul). dar este un produs de pura supravietuire care te incurajeaza sa supravietuiesti daca vrei sa mai ai ramai cu ceva.. pure endowment. singurul din piata.
Danila la 1 Octombrie 2010, ora 14:45
e de preferat BANCA decat sa imi ramana banii copiilor daca decedez firmei lui Adamescu.. Glumiti, au fost in stare sa scoata pe piata romaneasca asa ceva? si de ce redactorii acestor publicatii prestigioase financiare nu intra mai in amanunte cand faceti reclama unor produse si firme de asigurari?

Chiar nu cred ca putem compromite in continuare imaginea asigurarilor si asa sifonata oricum.. adiaca daca mor eu castiga Adamescu si copii mei raman pe drumuri.. imi iau proprii bani doar daca sunt viu la sfarsitul asigurarii... ce idee doar de la cel care a ajuns al patrulea cela mai bogat roman putea sa vie... taxa pe moarte, asa seamana asigurarea aceasta dupa mine

  Inapoi la articolul Astra Asigurari a relansat produsul de economisire Economica

Setari Cookie-uri