Comentarii pe articolul Isarescu: Capcana populismului, drumul spre iad


capcana populismului

Paliga Sorin la 1 Octombrie 2010, ora 09:01
Oare la cine se refer? Totdeauna asemenea declarații vagi și fr adres denot lașitate și lips de rspundere, dorind s fie inteligente.
Guvernatorul BNR a mimat totdeauna foarte bine inteligența.
Cervatiuc Adrian la 1 Octombrie 2010, ora 10:34
Cred c se refer la toi acei care, pe parcursul a dou decenii s-au erijat n lideri, de la scara de bloc i pn la funcia suprem n stat i totodat la noi toi cetilali romni crora ne lipsete gena discernmntului. Problema este, din drumul pe care ne-am nscris, exist cale de ntoarcere ? i dac exist, generaia (activ) actual o mai poate gsi ?!
Lascu Catalin la 1 Octombrie 2010, ora 12:52
Guvernatorul BNR trebuie sa fie apolitic, prin natura functiei, nu are voie sa emita comentarii altfel decat vagi si fara adresa, mai ales cand pot avea conotatii politice. Asta si pentru ca orice cuvintel al sau poate influenta bursele sau cursul leului.

Isarescu atentioneaza palavragii din intregul mediu politic asupra temei imature si periculoase din ultima vreme "cota unica vs. progresiva". Faptul ca aceasta declaratie pare sa fie legata de esafodajul populist pe care isi construieste PSD asa-zisa "strategie" de revenire la ciolan, e altceva.

Chestia cu mimarea inteligentei, vorbind de unul din putinii profesionisti din peisajul economico-politic dambovitean, pare si ea, fie venita dinspre acel partid, fie aruncata doar asa ca sa ne aflam in vorba pe net, confundand economia cu fotbalul.

Altfel, cea mai corecta descriere a tabloului actual al vietii politico-economice a facut-o actorul Florin Zamfirescu la Realitatea TV acum cateva zile, punand punctul pe i. Sensul discursului sau la o ora de vraf si de maxima audienta, lasandu-i cam perplecsi pe jalnicii autori ai emisiunii si pe la fel de pateticii politicieni invitati, era aprox. "voi chiar nu intelegeti? nu ii mai vrem nici pe-astia, nici sa revina aia dinainte".

Florin Cezar la 1 Octombrie 2010, ora 13:31
Si daca noi romanii de jos avem puterea de a ne asuma raspunderile si de a achita tot ce este de achitat, de a trezii firmele care face evaziune fiscala si pe cei ce vor fi la urmatoarelel alegeri sus pe scene promitand soarelel de pe cer aiurea.
sorin, nu trebui sa arati cu degetul pe cineva, mai ales cand in cazul romaniei cam toti politicienii sunt praf, ar fi trebui sa ii arate pe toti cu degetul. iar un om inteligent nu arata cu degetul.

  Inapoi la articolul Isarescu: Capcana populismului, drumul spre iad

Setari Cookie-uri