Comentarii pe articolul V-ati muta firma in alta tara? Mii de patroni isi transfera afacerea in Bulgaria


taxe

Avram Daniel la 4 Octombrie 2010, ora 06:28
Cat pierde statul roman numai prin mentinerea unei taxe de prima inmatriculare restrictive? Masinile sunt inmatriculate in Bulgaria sau Ungaria, impozitele anuale, asigurari, alte taxe aferente sunt platite in aceste tari - cine pierde? Este greu sa gandesti economic, sa conduci destinele unei natii, atat timp cat gandirea ta economica se rezuma doar la a vinde valuta sau tigari la colt de strada!!!!!!!!!
Carmen Carmen la 4 Octombrie 2010, ora 09:39
ma intereseaza sfatul unei persoane specializate referitor la desfasuraea activitatii in bulgaria in calitate de pfa-activitati independente. ma refer la formalitati le de intrerupere a activitatii in tara si deschiderea ei in bulgaria precum si la costurile aferente.

in romania se tot vorbeste de un venit minim garantat pentru toate categoriile dar nimeni nu se gandeste ca cei care desfasoara acivitati independente nu mai au acest venit -statul le ia tot mai mult- in conditiile in care nu se gasesc job-uri.

va multumesc anticipat-carmen
Bantoi Alina la 4 Octombrie 2010, ora 20:29
stie cineva cum trebuie procedat pentru a-ti muta sediul societatii in bulgaria?
inteleg ca la ruse, exista o camera de comert romano-bulgara si poti primi toate detaliile acolo, adica gasesti inclusiv pe cineva cu care sa discuti in romana? dar cu sediul exista vreo solutie sau trebuie gasit un localnic disponibil?
practic, dupa mutarea sediului, intri sub legislatia bulgariei si platesti impozit catre aceasta tara, nu-i asa?

  Inapoi la articolul V-ati muta firma in alta tara? Mii de patroni isi transfera afacerea in Bulgaria

Setari Cookie-uri