Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: Osho - vita fara prezervative (o cronica subiectiva)


Consumatori dubiosi

Ion la 4 Octombrie 2010, ora 09:55
In general reportajul mi-a placut. O problema reprezinta obsesia autorului fata de tipii dubiosi, care vin si ei sa manance la acest restaurant. Daca o tine asa, apoi cred ca cei care vor citi textele se vor teme sa vina la aceste restaurante sa manance. Probabil ca are o problema autorul incat insista asupra prezentei acestora. Si daca insista, macar sa dea un nume, ca sa stim si noi, altfel sa nu ramanem in nestiinta.
Lascu Catalin la 4 Octombrie 2010, ora 11:07
Adevarul este ca poti capata usor o astfel de obsesie daca mananci des in restaurantele din zona.

Personal, ca locuitor al zonei, chiar nu vad vreo problema in cazul in care subiectele obsesiei cronicarului "care vor citi textele, se vor teme sa vina la aceste restaurante sa manance". Dimpotriva, se mai aeriseste locul si poate se mai atenueaza si din impresia negativa aruncata de prezenta acestor specimene asupra unei zone frumoase a orasului.
Cristina Angheluta la 4 Octombrie 2010, ora 11:33
E buna mancarea, serviciile bune, care-i problema astuia? Cine era acolo si nu-i place lui? Asta suna a mahalageala , nu reportaj.
Patrascu Dan la 4 Octombrie 2010, ora 14:14
Nu trebuie sa se supere nimeni.Omul relateaza ceea ce vede.Cu bune,rele si filtrind totul prin opinia personala care fara sa vrei functioneaza un pic subiectiv.Din pacate,nici la restaurantul Minastirei Cernica(daca ar exista asa ceva) nu cred ca se va scapa de prezenta ".baietilor" din aceasta categorie.Sunt deja peste tot!

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: Osho - vita fara prezervative (o cronica subiectiva)

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile