Comentarii pe articolul V-ati lansa propria afacere cu cei 10.000 de euro promisi tinerilor antreprenori?


lacune si capcane

la 4 Octombrie 2010, ora 17:58
Va atrag atentia ca nu se ofera aceasta suma indiferent de valoarea investitiei. Din cate am inteles cei 10000 euro (30%) sunt disponibili numai in cazul unei investitii initiale de minim 30000 euro. Ca si in cazul altor initiative de acest gen trebuie vazuta metodologia (modul de aplicare). Nu cred ca cineva va oferi un cec de 10000 de euro din faza initiala a proiectului. De asemenea lista de proiecte eligibile este destul de restransa dirijata spre industria de servicii. Din pacate aceasta ramura a economiei asa cum se poate observa este mult prea fragila fiind dependenta de puterea de cumparate a populatiei. In contextul actual mai mult de 90% din aceste noi compani/firme vor intra in faliment in primul an de la infiintare.
Mai interesanta mi se pare posibilitatea de garantare a creditelor pentru IMM-uri, si partea de facilitati fiscale. Acestea ar trebui plicata tuturor firmelor IMM si nu exclusiv firmelor incluse in acest program.

  Inapoi la articolul V-ati lansa propria afacere cu cei 10.000 de euro promisi tinerilor antreprenori?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile