Comentarii pe articolul Un actionar al FP contesta numirea Franklin ca administrator


Oare cine este in spatele acestei Ioana SFARAIALA?

Negrescu Radu Ioan la 4 Octombrie 2010, ora 18:14
Oare cine este in spatele acestei Ioana SFARAIALA? Si cine are interes sa se intarzie listarea la BVB? Si oare numai AGEA a contestat-o sau si AGOA?
Aafp-Asociatia Actionarilor Av la 5 Octombrie 2010, ora 05:21
Cind cei din asociatia actionarilor avertizau conducerea fondului cat si pe actionarul majoritar (Min, Finantelor) sa corecteze inadvertentele cat mai ales sa nu modifice art.6 din statutul fondului, (care ar deturna scopul infiintarii fondului), n-au prea fost luati in seama. Acum tot asociatia este chemata sa medieze conflictul ce putea usor fi evitat Deja incep sa cred ca deliberat s-a incalcat legea, adica s-a dorit contestarea...Ministerul parca deliberat a vrut sa-i provoace pe actionari prin toate caile, de ex. prin numirea Monicai Maurer, impusa in CA, desi era de notorietate ca niciun actionar nu o vrea la fond.
G la 5 Octombrie 2010, ora 08:30
o retea de avocati mafioti care sint interesati de santaj

http://www.sfin.ro/articol_13263/reteaua_sfaraiala_visa_sa-i_arda_pe_mociornita_si_sturza.html
Negrescu Radu Ioan la 6 Octombrie 2010, ora 15:58
Cine va cheama mai sa mediati? Minciuni. Nu va baga nimeni in seama. Nu vreti si premiul Nobel pentru PACE? Acelasi lucru cu d-na MAURER ,i l-a spus si d-na Sfaraiala la telefon. Deci nimic nu este intamplator. Este evident ce urmariti.
Ei si se va prelungi ;istarea cu 3 luni, se va organiza o alta AGA, SI TOT CU UNGHIA IN GAT VETI FI
Negrescu Radu Ioan la 6 Octombrie 2010, ora 16:10
Este posibil ca d-ul G sa aibe dreptate. Dupa articolele din presa te poti gandi si la aceasta varianta. Este posibil sa le reuseasca intarzierea listarii. Dar se va organiza o alta AGA si se va rezolva problema. Eu nu cred, asa cum merge justitia in tara asta, ca se va da o sentinta definitiva pana in Februarie 2011. Deci, atat timp cat nu exista o sentinta definitiva nu au ce face. Ceea ce ma mira este faptul ca familiile Mociornita si Malaxa nu iau pozitie. Sau poate nu stiu eu

  Inapoi la articolul Un actionar al FP contesta numirea Franklin ca administrator

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile