Comentarii pe articolul Un nou val de proteste: Cum este afectata imaginea Romaniei in ochii investitorilor straini?


Jos Guvernul

Vintila Tudor la 5 Octombrie 2010, ora 02:35
cand un antrenor, nu ma-i poate asa este si guvernul, el nu se ma-i pricepe la business,a bagat tara in faliment,mult ma-i mult de cat era pe timpul psd, niste amatori de oamenii,politici.

numai un strain poate salva romania cum a fost carol al 2-lea. jumate neamnt,jumate roman.

ma-i rau ca si aici nu poate fii decat in africa sau,tarile sub dezvoltate care acum este si romania. jos basescu. un diplomat mincinos.
Rares Costea la 7 Octombrie 2010, ora 17:20
Domnule,nu poti spune ca e mult mai rau decat pe vremea psd,din moment ce psd-ul a preluat tara cu datorie 0 si a ingropato incet incet,prin super privatizarile pe care le-a facut,prin hotiile pe care le-au facut toti baronii de atunci,prin incercarea lui nea nelu de a indobitoci poporul,(lucru pe care in mare parte la si reusit),de a ne transforma in niste mamaligari.nu zic ca e mai bine cu astia dar sa nu uitam cine a inventat hotia la drumul mare in Romania.Daca in '90 nu aveati ceata pe ochi si mintea goala,deci nu ar fi iesit "nea nelu "presedinte poate ne era si noua bine acuma.

  Inapoi la articolul Un nou val de proteste: Cum este afectata imaginea Romaniei in ochii investitorilor straini?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile