Comentarii pe articolul Patriciu: Nu mai luam marfa de la Metro. Sunt neprofesionisti


Metro

Brobonea Mircea la 5 Octombrie 2010, ora 12:38
Metro este o dugheana mai mare, o bacanie cu pretentii si fite, unde marfa este mai scumpa decat in multe locuri din buricul targului, unde personalul este nesimtit atunci cand nu este inexistent, si unde numai simplul fapt ca-si permit obraznicia de a selecta clientii la care sa acorde legitimatie m-a facut sa rup bucati legitimatia mea si sa nu mai calc in acele bacanii numite Metro.
Mihai Iuliana la 5 Octombrie 2010, ora 23:49
subscriu tot ceea ce ai spus este adevarat
Ala la 6 Octombrie 2010, ora 09:57

Aveti dreptate, anul acesta am trecut prin cele mai urate experiente la Metro!

Am fost pusa in situatii extrem de neplacute de 5 ori cand am fost acolo, cea mai urata a fost cand am fost urmarita ca si cum as fi un hot!

Nu pot sa cred ca poate sa mai functioneze un astfel de magazin!!
Cruceanu Cristi-Alin la 8 Octombrie 2010, ora 14:27
Si nu erai una dintre hoti?! La urma urmei romanii sunt hotii si tiganii Europei. Dar atat vreme cat nu te priveste pe tine nu iei atitudine, nu? Tipic romanesc. Cu siguranta ai tras mai tare de vreun sutien si ai dat de banuit. Asa ca ai grija cum te comporti inainte de a face comentarii.
la 14 Octombrie 2010, ora 21:41
nu cred acest lucru , poate a fost o simpla neintelegere ce a degenerat ,nu cred ca Metro se pateaza ca sa zic asa cu firme din acestea mic.ro si nu numai. este drept ca pentru ei conteaza fiecare magazin si fiecare client la fel de mult spre deosebire de selgros unde sunt tratati intr-un mod special clientii foarte importantii si ceilalti sunt lasati la voia intamplarii , pe cand la Metro fiecare este tratat ca de la egal la egal , eu cred ca sunt profesionisti cu toate ca nu vrem sa recunoastem , daca erau cum a zis domnul Patrici isi inchideau magazinele din 1994 pana astazi.iar daca vi se pare ca ati fi urmariti faceti o plangere in cadrul magazinului o sa vedeti cum ve-ti fi tratati , mai ales ca superiorii ma refer sefii de magazin , mai degraba si-ar acuza angajatul decat clientul , incercati si o sa va convingeti si o sa vedeti atunci cine sunt profesionistii si cine nu ...... o seara placuta!

  Inapoi la articolul Patriciu: Nu mai luam marfa de la Metro. Sunt neprofesionisti

Setari Cookie-uri