Comentarii pe articolul OUG 50 a primit aviz pozitiv de la Comisia economica


OMUCIDERE

Vasilioglu Violeta la 6 Octombrie 2010, ora 11:38
Dle Tudose poate ne spuneti si noua, consumatorilor de credite bancare, cum vom plati dobanzile anul viitor cand euriborul va creste si marja stabilita de dvs prin oug50/2010 ramane neschimbata la valori de 8- 9% fata de 1- 2 % cat fusese initial?
Adica - daca in dobanda variabila aplicata pana acum (8.9)intra deja valoarea euriborului si probabil ca era o marja acolo de 2% + pp din contracte 1-2%= max. 4% - acum avem 8% marje fixe + euriborul care este in crestere.

Pai, de ce nu ne spuneti ca vreti casele noastre si terminam acest joc stupid?

Ar fi corect din partea dvs sa relansati economia nationala prin diminuarea costurilor creditelor ca astfel banii pe care nu ii dam bancii intra in piata de consum - de aici un plus economic.
Nu stiu cine v-a invatat economia de piata - dar nu ati avut un profesor bun!

De asemenea spuneti ca oug50/2010 nu prevede diminuarea costurilor si ca nu trebuia aplicata creditelor in derulare dar ceea ce nu stie CE este ca in Romania nu exista legea falimentului personal si ca salariile iti pot fi diminuate peste noapte - daca asa doresc guvernantii.
Vom intreba CE daca cunoaste realitatea din tara noastra cu privire la cele enuntate anterior.
-- Ela la 6 Octombrie 2010, ora 12:34
unele banci au trecut de la dobanda fixa la euribor +14-15% pentru credite de nevoi personale pe termen mediu (5-10 ani)
asta in condtiile in care in alte state aceeasi banca are dobanzi de euribor +2-3%

  Inapoi la articolul OUG 50 a primit aviz pozitiv de la Comisia economica

Setari Cookie-uri