Comentarii pe articolul Cat costa organizarea unui eveniment privat la un hotel de 5 stele


HOJO NU E CLASAT LA 5 STELE

Crina la 6 Octombrie 2010, ora 14:05
Asa sunt de bine platite articolele astea ca nu va mai intereseaza documentarea sau prezentarea cu acuratete a informatiilor? de cand Howard Johnson e cotat cu 5 stele?
Roxana Grosu la 6 Octombrie 2010, ora 15:01
Buna ziua,

In primul rand, vreau sa va multumesc pentru comentariu. Din pacate, nu eu sunt cea "nedocumentata", ci dumneavoastra: hotelul Howard Johnson din Bucuresti chiar are 5 stele. Va astept cu alte comentarii pertinente pe viitor.
Georgiana la 8 Octombrie 2010, ora 14:33
Din pacate, articolul nu ofera deloc raspunsul la intrebarea "Cat costa organizarea unui eveniment privat la un hotel de 5 stele"... (intr-adevar, lipseste semnul intrebarii, dar tot cititorul se asteapta sa afle "cat costa organizarea unui eveniment..." )
Din punctul meu de vedere nu am obtinut nicio informatie in urma citirii articolului - stiu la fel de mult ca si inainte sa deschid pagina.
Ar fi fost binevenite niste sume si cam ce servicii se ofera pentru acele sume...
Sper ca data viitoare cand citesc un articol de pe wall-street.ro sa nu mai am impresia ca mi-am pierdut timpul....
Rzv la 21 Octombrie 2010, ora 17:42
Clasificarea este clara de 5* in ciuda comentariilor diverse, este un brand al unui lant respectat prezent in Europa doar aici, in Bucuresti, si trebuie sa ne mandrim cu asta.
Informatiile sunt corect prezentate, titlul este reflectat de preturile prezentate draga Georgiana - calculezi cat costa organizarea unui eveniment privat inmultind pretul per persoana cu numarul de persoane prezente, adaugi o marja romaneasca de 20% peste si acela ar fi bugetul..
Acum insa fac urmatoarea precizare - se organizeaza evenimente PRIVATE si cu tarife reduse cu 30-50% din cele prezentate IN ACELEASI LOCATII prezentate (unii le numeau de curand evenimente SOCIALE :)). Aici informatia apare putin denaturat, nu stau chiar asa lucrurile...

  Inapoi la articolul Cat costa organizarea unui eveniment privat la un hotel de 5 stele

Setari Cookie-uri