Comentarii pe articolul Cei mai puternici investitori straini propun relansarea economica. Afla ce masuri au acestia


dar cu cine?

Voicu Marius-Stelian la 7 Octombrie 2010, ora 12:52
Pentru a lua toate aceste masuri bune trebuie oameni pregatiti, chiar oameni care au mai avut de-a face cu aceste masuri pe care daca nu-i avem, trebuie sa-i cumparam de la cei care au implementat programele ex: Germania, Spania..... dar cu incompetenta de care ne lovim in prezent in administratia publica si nu numai, nu vad cu ochi buni tara noastra indiferent de proiectele pe care vrem sa le aplicam.
la 7 Octombrie 2010, ora 15:44
Eu nu as putea spune cu cine, dar as putea spune fara cine:
1. Fara absokventii de la Stefan Gheorghiu.Ei au fost pastrati in structurile de lucru din ministere ca :"oameni cu experienta si competenta" . Prin ei grupurile de interese, au facut privatizari cel putin discutabile, daca nu frauduloase si .legi dedicate. (vezi Patriciu si altii ca el.....); Acestora Iliescu le-a dedicat un Decret-Lege, prin care au dat diferenta la facultatile de drept, numai sa nu-l judece. Ei au invadat apoi magistratura si vedem ce se intampla acum.
2. Fii si nepotii de cominternisti si cominformisti, mercenari ai Moscovei, care prin traditie sunt tradatori ai intereselor Romaniei. Inca din 1921, PCR avea in program, lupta pentru realizarea UNIUNII SOCIALISTE BALCANICE, in care intra: Basarabia, Moldova, Muntenia, Oltenia, Banatul, Yugoslavia, Bulgaria si Grecia. Transilvania era harazita ungurilor, Asta pentru ca Lenin si Stalin nu participasera la tratatul de la Trianon, URSS neavand recunoastere juridica internationala. Stalin promisese lui Bela Kuhn, Transilvania, asta a motivat alungarea lui de trupele romane.
Cominternistii si cominformistii membri PCR, erau arestati pentru ca subminau ROMANIA INTREGITA si nu pentru propaganda marxista. .
In ultimii 20 de ani, fii si nepotii cominternistilor si acolitii lor, au despuiat Romania si au adus-o in sapa de lemn, incat nu mai este capabila sa-si plateasca nici pensionarii.
Cu prezenta lor in structuri de decizie, masurile propuse nu se pot aplica !

  Inapoi la articolul Cei mai puternici investitori straini propun relansarea economica. Afla ce masuri au acestia

Setari Cookie-uri