Comentarii pe articolul Cei mai puternici investitori straini propun relansarea economica. Afla ce masuri au acestia


masuri

la 7 Octombrie 2010, ora 16:02
O parte din acest plan de masuri pot sa-l aprob. Din pacate o buna alta parte in schimb nu reprezinta decat trecerea unor active din mana statului in ceea a unor "baieti destepti" (ex. vanzarea participatiilor statului la fondul proprietatea).
Poate sa imi spuna si mie cineva cu ce va schimba starea economiei faptul ca statul mai pierde o sursa de bani? Cum vor creste numarul locurilor de munca in contextul transferului de proprietate? Vor fi mai multe comenzi? Vor retehnologiza respectivele compani?
Cum va relansa economia programul "prima casa", in contextul in care majoritatea populatiei (beneficiarul direct) a pierdut mai bine de 50% din puterea de cumparare? Sunt mii de case de vanzare la pretul unei masini mai rasarite....
Organizarea unui campionat de fotbal fie el european sau mondial poate aduce o suma de bani, dar ne poate pune intr-o lumina si mai proasta (vezi cazul Indiei cu jocurile Commonwealth).

  Inapoi la articolul Cei mai puternici investitori straini propun relansarea economica. Afla ce masuri au acestia

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile