Comentarii pe articolul Investitorii straini ne arata solutiile anticriza. Se uita si autoritatile?


Iata alte doua masuri - cele mai grele !

la 8 Octombrie 2010, ora 10:27
1. Sa se renunte la absolventii de la Stefan Gheorghiu.Ei au fost pastrati in structurile de lucru din ministere ca :"oameni cu experienta si competenta" . Prin ei grupurile de interese, au facut privatizari cel putin discutabile, daca nu frauduloase si .legi dedicate. (vezi Patriciu si altii ca el.....); Acestora Iliescu le-a dedicat un Decret-Lege, prin care au dat diferenta la facultatile de drept, numai sa nu-l judece. Ei au invadat apoi magistratura si vedem ce se intampla acum.
2. Sa se renunte la fii si nepotii de cominternisti si cominformisti, mercenari ai Moscovei, care prin traditie sunt tradatori ai intereselor Romaniei. Inca din 1921, PCR avea in program, lupta pentru realizarea UNIUNII SOCIALISTE BALCANICE, in care intra: Basarabia, Moldova, Muntenia, Oltenia, Banatul, Yugoslavia, Bulgaria si Grecia. Transilvania era harazita ungurilor, Asta pentru ca Lenin si Stalin nu participasera la tratatul de la Trianon, URSS neavand recunoastere juridica internationala. Stalin promisese lui Bela Kuhn, Transilvania, asta a motivat alungarea lui de trupele romane.
Cominternistii si cominformistii membri PCR, erau arestati pentru ca subminau ROMANIA INTREGITA si nu pentru propaganda marxista. .
In ultimii 20 de ani, fii si nepotii cominternistilor si acolitii lor, au despuiat Romania si au adus-o in sapa de lemn, incat nu mai este capabila sa-si plateasca nici pensionarii.
Cu prezenta lor in structuri de decizie, masurile propuse nu se pot aplica !
nato156 la 8 Octombrie 2010, ora 14:52
Subscriu celor spuse mai sus totusi este aproape imposibil sa mai mulgi ceva dupa ce ai pus lupul paznic la oi.

  Inapoi la articolul Investitorii straini ne arata solutiile anticriza. Se uita si autoritatile?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile