Comentarii pe articolul Investitorii straini ne arata solutiile anticriza. Se uita si autoritatile?


locuri de munca

la 8 Octombrie 2010, ora 10:58
Daca in 2011-2015 se creeaza doar 250.000 locuri de munca, cred ca acest articol este doar o suma de aberatii. Problema fundamentala a acestei tari (din care deriva o multime de probleme stringente - vezi "eficienta" sistemului de pensii, de exemplu) este lipsa cronica a locurilor de munca. De aici numarul redus de contribuabili, de aici dezechilibrul legat de numarul in exces al salariatilor in sectorul public, care tot trebuie dati afara. O discutie pornita de la o premisa eronata nu poate genera decat o falsa solutie!
Valentin Stroe la 8 Octombrie 2010, ora 17:24
eroare, de sclavi suntem satui, ne trebuiesc oameni liberi, nu locuri de munca platite cu 200 de euro pe luna cu care nu poti trai normal in romania ci doar iti prelungesti agonia. trebuie ca oamenii sa se destupe la minte sau sa ii destupe cineva la minte, ma refer la mase nu la cativa. taxele sunt prea mari, statul roman a redevenit odios prin institutii si condiucatori. in plus mai sunt si strainii care vor sa extraga bani din saracia noastra si din chinul nostru. ce a facut bine petrom si statul? au marit pretul la combustibil in vreme de criza si scaderi salariale dar asta este bine pentru cei putini nu pentru cei multi. doamna de la petrom ar trebui sa reduca pretul la combustibil macar sub 4 lei/litru ca sa o creada prostimea, altfel e bine pentru dansa dar pentru mine nu prea.

  Inapoi la articolul Investitorii straini ne arata solutiile anticriza. Se uita si autoritatile?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile