Comentarii pe articolul Managerii, intre job si viata personala: Cum sa uiti de birou odata iesit pe usa?


viata personala....

Maria Maria la 8 Octombrie 2010, ora 15:51
Omul fara viata personala nu este om.Pentru a fi "intreg' omul are nevoie de implinire in plan social dar si personal chiar daca are si neimpliniri sau greseli .
Neagu Georgiana-Alina la 8 Octombrie 2010, ora 16:50
"Viata personala e o aspiratie pentru cei destepti si puternici. Pentru ceilalti e un chin."
..huh? Parerea mea este cu totul alta, si a mariei la fel se pare, si credeti-ma ca suntem mult mai multi cei care ASPIRAM asa ca niste fraieri LA O VIATA PERSONALA IMPLINITA!.
Neagu Georgiana-Alina la 8 Octombrie 2010, ora 16:53
.. ce si-ar mai dori ei antreprenorii ca angajatii sa puna pe primul plan business-ul lor, sa le aduca profit, pentru ca mai apoi sa astepte si ei un os mai mare (asta in cazul in care li se apreciaza munca si efortul depus..restul e can can
Alina la 8 Octombrie 2010, ora 22:27
N G-A, GB pare sa se refere la viata personala implinita si ca individ, nu doar ca rotita din sistemul social - familie, prieteni, serviciu etc. daca este asa, are dreptate. mai ia in calcul si ca pentru unii viata personala sociala (cea cu familie si prieteni) este un chin, iar ei nu isi dau seama de asta sau nu vor sa recunoasca sau le este prea frica sa nu ramana singuri daca recunosc.
Cernica Tandin la 11 Octombrie 2010, ora 08:10
Parerea mea este ca depinde de fiecare din noi cum "negociaza" atat cu sinele, cat si cu angajatorul modalitatea de echilibrare business/personal. Oricum cei cu presiuni de ordin financiar, in principiu credite, vor face intotdeauna un dezechilibru si o micsorare a spatiului personal, tocmai in ideea de a-l pastra oarecum intact. La final, insa, efectele negative se vor resimti acut si bunurile de ordin fizic nu vor mai avea nici o importanta in comparatie cu pierderile la nivel sentimental/sufletesc. Si cum vorba spune ca "Abia cand pierdem ceva, ne dam seama de adevarata sa valoare".....Spor la treaba!

  Inapoi la articolul Managerii, intre job si viata personala: Cum sa uiti de birou odata iesit pe usa?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile