Comentarii pe articolul Mai buni decat Italia: Romania, locul 2 in UE la productia de porumb


poluare zero , precipitatii maxime

Necrutator Nationalist la 8 Octombrie 2010, ora 17:19
doar idiot sa fii fost sa nu ai o productie buna cu asemenea ploi si cum mamaliga este inca un important aliment in mediul rural , ne dam seama ca toata lumea care vrea sa manance si-a pus porumb, din pacate nimik organizat si doar o invalmaseala de supravietuire ,dar problema este alta , iarna trecuta si ploile din acest an ne dovedesc cum stagnarea sau regresia economiei mondiale are un efect pozitiv asupra mediului , se dovedeste astfel ca acesta planeta este foarte poluata si daca Domnul Horia Sima are dreptate si recesiunea va dura 10 ani sper ca gaura din ozon sa se inchida si copii nostri sa traiasca pe o planeta curata ....... poate.
Arhire Adrian la 9 Octombrie 2010, ora 09:16
Bine punctat!!felicitari
Gura Ovidiu la 9 Octombrie 2010, ora 11:37
Probabil ca era vorba de suprafata cultivata anul acesta , nu de intreaga suprafata agricola a tarii. Cum politicienii nostrii nu vreau deloc ca noi sa avansam, sa ne dezvoltam pt ca atunci nu ar mai merge smenurile lor. Nu degeaba Romania adevenit un stat mafiot.

  Inapoi la articolul Mai buni decat Italia: Romania, locul 2 in UE la productia de porumb

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile