Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: La Blanca - logica unui om cu palat (o cronica subiectiva)


hmmm

Paun Nicoletta la 11 Octombrie 2010, ora 11:34
Ce bine ca ai fost acolo si ai lamurit "misterul"... m-am gandit sa-mi serbez ziua de nastere acolo, si acum m-am razgandit :)
Mai am un mister nedeslusit: poate incerci restaurantul Vatra (pe Brezoianu), ca sa nu-mi mai fac iluzii desarte. Merci.
Elena Pecingina la 11 Octombrie 2010, ora 12:57
Doamne...fereste !

Cand vezi gandacul misunand , mai ai curajul sa mananci in asemenea local ?

Paun Mihaela la 11 Octombrie 2010, ora 13:08
Am fost eu la Vatra, de mai multe ori, cel mai recent chiar asta vara. Nu am fost dezamagita niciodata, nici de meniu nici de servire.
Alina Andreea la 11 Octombrie 2010, ora 19:09
As fi crezut daca era publicata si o fotografie cu acei gandaci . Am impresia ca sunteti un pic complexati pentru ca acel restaurant, este prea select pentru oameni ca voi.
D Bogdan M la 12 Octombrie 2010, ora 02:30
@Alina Andreea nu se simte nimeni complexat. Locul acela este vesnic gol, nimeni nu se duce acolo. Intr-un restaurant gol mai toata marfa este tinuta congelata, nu este nimic fresh, de ce ai vrea sa platesti un sac de bani pe ceva de o calitate indoielnica? Cladirea este intr-adevar impunatoare. Cine a deschis acel restaurant poate are bani dar, sigur nu are si cunostintele necesare unui bun restaurator. Doar o simpla privire aruncata pe acele poze te pot convinge imediat ca nimic nu este acolo "select" doar banal....iar pietroiul acela odios oare ce cauta pe masa unui asemenea restaurant de lux!?

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: La Blanca - logica unui om cu palat (o cronica subiectiva)

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile