Comentarii pe articolul ING contesta decizia CSSPP


super

Felix Cristian Popescu la 20 Iunie 2008, ora 09:48
super
o meritau, atat cat timp manageri lor isi mint clientii - de exeplu pe mine personal - acest lucru m-a determinat sa renunt la asigurarea de viata doar dupa un an
Mihaela Ioana Bejan la 20 Iunie 2008, ora 21:39
Nu cred ca societetea ING. a mintit vreodata clienti. Asta este o parere personala si cum esti un nemultumit, toata lumea o sa isi puna un semn de intrebare. Dar deocamdata este o societatae care este nr.1 in Romania. Spre deosebire de tine eu sunt o clienta foarte multumita de serviciile ING. Iti reocamnd alta societate si o sa vezi diferenta.
Dragos Olaru la 29 Iunie 2008, ora 13:08
Nu pot spune ca au servicii ireprosabile, dar sunt in mare parte multumit de ei. Intreaga familie are asigurarea la ING si am multi prieteni care au diverse legaturi financiare cu banca. Intr-adevar, au anumite probleme care te pot lasa cu un gust amar, insa toate bancile sunt asa. Fiecare trebuie sa aiba ceva. Poate alta banca iti va conveni mai mult sua mai putin. Insa nu cred ca se poate spune ca ei isi mint clientii.
Ardelean Constantin la 29 Iunie 2008, ora 17:36
A minti in asigurari inseamna deseori a omite, si sa fim seriosi, orice companie de asigurari "omite" cate ceva, de obicei clientii afla prea tarziu lucrul asta.
Alexandra Nicolae la 30 Iunie 2008, ora 20:22
Nu se minte si nu se omite nimic in domeniul financiar, daca ati fi citit cu atentie toate doc. contractului inca de la inceput ati fi fost informat si nu ati ajuns la aceasta concluzie, chiar daca consultantul a omis ceva sau a mintit, in doc. contractuale scrie tot ce trebuie sa stie clientul; eu sunt multumit de ei, am toate asigurarile la ei de 6 ani si la banca sunt client de 4 ani si nu as lucra cu alta banca; nimemi nu-i perfect,; sa incerci altcevasi atunci o sa iti dai seama de diterenta. Alexandra , o clienta ING

  Inapoi la articolul ING contesta decizia CSSPP

Setari Cookie-uri