Comentarii pe articolul Isarescu: A face profit este o treaba grea, o meserie in sine


Comentariile lui Isarescu

la 13 Octombrie 2010, ora 10:40
Ma bucur ca si dl Isarescu reuseste sa coboare din turnul de fildes si vede greutatile cu care ne confruntam noi firmele mici sau mai mari zi de zi. Greutati care ne deturneaza de la problema principala a fiecarei firme: crearea de plus valoare. Asa ca ne pierdem de multe ori in acest hatis birocratic reusind sa facem doar bani sa platim taxele din care isi iau salariul acei functionari aroganti care au impresia ca ei ne platesc noua salariile. De multe ori salarii pe care noi nu ne putem permite sa le platim unor angajati competenti.
Poate ca ar trebui sa foloseasca din parghiile pe care le are un guvernator de banca nationala si sa forteze schimbarea directiei Romaniei.

MD
Lamurean Mircea la 13 Octombrie 2010, ora 11:17
Sunscriu acestui comentariu. Am acelasi punct de vedere. IMM -urile trebuie sprijinite si stimulate. Salariile la stat au ajuns la un moment dat mai mari ca decit la privat. Atunci cum sa vrea omul sa munceasca la privat ? Prefera sa stea printr-un birouas la stat sai sa sfideze privatii. Ca sa nu mai vorbim de nemunca si de tot felul de sporuri, prime, ajutoare sociale, handicapuri false, nepotisme..etc. In Romania nu am vazut om mort de voame, nu am vazut om sa lase tigara sau bautura pentru ca nu mai are bani, nu am vazut om sa nu aiba telefon celular indiferent cit costa. Am vazut in schimb modelul gastilor de cartier, al manelistilor si prostituatelor, al irineilor si patricienilor, al masinilor scumpe ale caror proprietari stau in garsoniere insalubre si de multe ori nu platesc nici intretinerea. Sau modelul de afaceri in care succesul e dat de relatia cu politicienii sau administratia locala. Inca d-nul Isarescu e prea cu manusi in discurs.
Natural la 13 Octombrie 2010, ora 13:09
Mi se pare natural ca Dl. Isarescu sa fie bine ancorat in realitate. Asa mi s-a parut de fiecare data cand a avut ceva de declarat.
Dintre toate parerile pe care le auzim pe la TV, cred ca este printre singurii care-si permite sa fie obiectiv.
Din pacate, pe media autohtona se pune mai multa baza si pe publicitate pe "ce zice" oricine, nu pe "cine zice" ceva.
De-asta am ajuns sa schim canalul cum vad vreun jiji, politicianisti sau pitipoance.
Cretu Mihaela la 13 Octombrie 2010, ora 13:40
Si daca firma unde este administratora sotia ar avea si un credit ar vedea si mai bine realitatea, asta daca nu cumva are un credit cu regim special (ceea ce nu m-ar mira, doar traim in Romania).
Parerea mea este ca suntem unde suntem si datorita dansului.
Costandache Florian Ciprian la 13 Octombrie 2010, ora 14:49
Nu cred ca domnul Isarescu era rupt de realitate,cred ca este mai degraba un sfat (bun ),catre clasa politica din Romania.
An de an,regim dupa regim,au supra aglomerat sistemul (nu ma refer la medici,profesori,militari,politisti),ci la administratiile locale din primarii,pana in ministere sunt posturi care pe langa faptul ca nu produc nimic (vezi muntele de fonduri europene neaccesate) consuma resurse (multe resurse de ordin financiar),ori dpmdv ,eficienta administratiilor publice se masoara in proiecte realizate ,care pot produce si care pot autofinanta administratiile locale,dar ce sa mai vorbim.......................
mai traim si mai vedem.
Cu siguranta trebuie schimbat ceva in modul de administrare si responsabilizare in cheltuirea banului public

  Inapoi la articolul Isarescu: A face profit este o treaba grea, o meserie in sine

Setari Cookie-uri