Comentarii pe articolul Greva la Finante: Cum a fost posibil protestul spontan in mai multe locuri din tara?


a fost ...ca de-aia e "spontan" in fata camerelor de luat vederi

Teodorescu Mihai Eduard la 13 Octombrie 2010, ora 15:56
cititi va rog comentariile de aici , ei au fost mai rapizi in trimiterea stirii : http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/201618/VIDEO-Protest-spontan-la-Finante.html
Voda Ioan la 13 Octombrie 2010, ora 16:14
Se pare că spontaneitatea nu vine întâmplător. Nu ne caracterizează. Dacă însă este ceva la mijloc, cu iz politicianist și electoral ... Trecând peste asta, nu știu dacă cineva ar vrea să fie în pielea celor disponibilizați abuziv ori cu salariile rămase aproape inexistente.

Stimați jurnaliști, oare când voi putea citi și eu un articol fără greșeli și cu diacriticele aferente limbii române?
Fir(e)-ar să fie de gramatică.
Măi oameni buni, înainte sa-i dați drumul unui articol pe undele netului, recitiți textul, verificați-l. Bănuiesc că ține de meseria de pe urma căreia vă câștigați pâinea.
Ne-am americanizat total, iar dacă tastatura de la care scriem este englezească ... asta e, lasă-i că-nțeleg ei. Parol! Poate acum veți lăsa scrierile mele la vedere, altfel ....

Constantin Mircea la 13 Octombrie 2010, ora 16:46
Dati-le in cap guvernantilor. Mai rau, toti salariati daca vor sa fie patrioti si solidari ar face greva pana la demisia guvernului. Nu-i lasa-ti pana nu-si dau demisia. Au dus tara de rapa in ultimul hal cu imprumuturile de la FMI, si acuma baga mana in buzunarul salariatului. Sa le fie rusine guvernantilor!
Lascu Catalin la 14 Octombrie 2010, ora 09:16
Cum a fost posibil un astfel de protest spontan in mai multe locuri din tara, la aceeasi ora "de maxima audienta" ?

Destul de simplu: printr-o buna organizare si coordonare intre sindicate, "o anumita parte a mass-media" si PSD (vezi aparitiile prompte si comentariile la obiect ale lui Ponta). Nu insist asupra stranselor legaturil subterane dintre cele trei entitati care formeaza "opozitia", sunt cunoscute.

Ca o paranteza, ati observat ca Realitatea TV si Antenele, experte in manipulare, pana deunazi aprige competitoare si inamice si injurandu-se zilnic, de cateva saptamani nu se mai incontreaza deloc, ba chiar se complementeaza in transmiterea stirilor si culmea, se complimenteaza reciproc?

Departe de mine de a tine partea guvernantilor, vai de capul lor...si al nostru..., dar mi se par dezgustatoare manipularile populiste ale asa-zisei opozitii. Zic "asa-zise" pentru ca aidoma celor de la putere, discursul opozitiei se rezuma la "datul la gioale", nepropunand nimic viabil pentru iesirea tarii din situatia trista in care se afla dupa 20 de ani de prostie si jaf... doar obsesia cu cota progresiva, o aiureala de altfel in situatia Romaniei...si promisiunile obisnuite care gadila angoasele unui public electoral, obisnuit si el sa nu gandeasca, doar sa doreasca. Vezi si unele comentarii relevante, chiar la acest articol.

Asta mi se pare si marea dilema politica a zilei. Rau cu astia, rau cu aia. O clasa politica parca desprinsa din literatura latino-americana, cu o singura doctrina calauzitoare : osul de ros. Ce nu mi-e mie clar in toata incrancenarea asta - sa mai fi ramas oare ceva de furat?

  Inapoi la articolul Greva la Finante: Cum a fost posibil protestul spontan in mai multe locuri din tara?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile