Comentarii pe articolul Greva la Finante: Cum a fost posibil protestul spontan in mai multe locuri din tara?


greva spontana?

Ionita Ionela la 13 Octombrie 2010, ora 19:27
Functionarii publici din Ministerul Finantelor nu sunt singurii care au salariile mult diminuate. Televiziunile si presa prezinta eronat ca salariatii din administratiile publice centrale, locale si cei din finantele publice au salarii diminuate cu 25 %. In realitate salariile sunt diminuate cu peste 50%. Aceasta neprezentare a realitatii ma face sa pun un mare semn de intrebare dupa GREVA SPONTANA.
Si eu cred ca este o manipulare a liderilor de sindicat, in cazul de fata a domnului Marica.
Nemultumirea si durerea oamenilor este reala. Salariile pe care functionarii le primesc sunt absolut mizerabile. Toti romanii am fost adusi in sapa de lemn. Dar, liderii de sindicat fac parte dintre scursorile societatii alaturi de toti oamenii politici si cei care ne conduc. Liderii de sindicat isi negociaza cu Puterea sau dupa caz cu Opozitia propriile interese. Dovada sunt averile fabuloase si salariile foarte mari pe care domnii de la Sindicat le au. De ce nimeni nu se sesizeaza asupra vilelor in care acestia traiesc sau asupra autoturismelor personale pe care acestia le au???? PACAT DE ROMANI! PACAT DE ROMANIA! PACAT DE NOI TOTI!

  Inapoi la articolul Greva la Finante: Cum a fost posibil protestul spontan in mai multe locuri din tara?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile